BITRE FIENDER: Men har Patrice Evra tilgitt Luis Suárez? Ting kan tyde på det. (AP Photo/Jon Super)
BITRE FIENDER: Men har Patrice Evra tilgitt Luis Suárez? Ting kan tyde på det. (AP Photo/Jon Super)

– Patrice Evra har gitt sin stemme til Luis Suárez

Manchester Uniteds franskmann bærer trolig ikke lenger nag og stemmer frem Luis Suárez som årets spiller i Premier League.

Les alt om fotball her!

Søndag skriver The Mirror at Patrice Evra, for andre året på rad, har stemt på Luis Suárez som årets spiller i Premier League.

Også i fjor stemte venstrebacken på mannen som ble ilagt en bot på 400.000 kroner og som ble utestengt i åtte kamper som følge av rasisme.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

En «garderobe-kilde» på Old Trafford skal ha sagt følgende om at Evra nok en gang har stemt på det som blir karakterisert som hans store erkefiende i Premier League:

– Suárez er en fremragende fotballspiller, men ingen i United trodde at Patrice ville stemme på ham. Det er tydelig at han ikke lenger bærer nag.

Luis Suárez har er storfavoritt til å stikke av med prisen fra PFA (Professional Footballers' Association), der spillerne i Premier League enkelt og greit avgir sine stemmer til den spilleren de synes har vært best gjennom sesongen.

Forholdet mellom uruguayaneren og Evra har vært betent helt siden franskmannen hevdet at Suárez kom med rasistiske tilrop til ham i en kamp på Anfield i oktober 2011.

Suaréz ble altså dømt, og forholdet mellom de to forverret seg ytterligere da Premier Leagues toppscorer nektet å hilse på Evra da United spilte mot Liverpool på Old Trafford i 2012.

1. påskedag: Premier League på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo:
13.00: Norwich - Liverpool
15.05: Hull - Arsenal
17.10: Everton - Manchester United