FLOPPER: Mesut Özil, Roberto Soldado, Marouane Fellaini har ikke innfridd i sine nye klubber. (MONTASJE: NTB scanpix)
FLOPPER: Mesut Özil, Roberto Soldado, Marouane Fellaini har ikke innfridd i sine nye klubber. (MONTASJE: NTB scanpix)

Dette er sesongens ti største flopper i Premier League

Britisk avis har vurdert sommersigneringene.

Hvem mener du er sesongens dårligste kjøp? Si din mening i kommentarfeltet.

Sommerens overgangsvindu blir møtt med store forventninger av fotballsupporter hvert eneste år. Noen får drømmene oppfylt, andre blir sittende igjen skuffet over klubbens aktiviteter.

Fasiten på om et kjøp er vellykket får man ikke før det er spilt en god del fotballkamper, og meningene vil ofte være delte om spillerne.

Nå som 2013-2014-sesongen nærmer seg slutten har The Telegraph tatt sjansen på å rangere de største floppene denne sesongen.

Tottenham med to på listen

Listen er bestående av spillere som kom med store forhåpninger knyttet til navnet sitt, og spillere som det er mer forventet at ikke skulle prestere i klubbene sine.

Aller øverst på listen troner Marouane Fellaini. Som David Moyes' eneste spillerkjøp, til alt overmål fra gamleklubben, ble Fellaini møtt med skepsis av Manchester United-fansen. Den skepsisen har vist seg å være sunn, for belgieren har ikke vært noen suksess hos de røde djevlene.

Tottenham bestemte seg for å bruke pengene fra salget av Gareth Bale på en rekke mer eller mindre etablerte, og kostbare, stjernespillere i et forsøk på å styrke salget. Noen har lykkes bra, som Christian Eriksen, andre kan ikke skryte av det samme.

Både Erik Lamela (2.plass) og Roberto Soldado (4.plass) får plass høyt oppe på listen til den britiske avisen.

Argentinske Lamela kom som eit stortalent som var klar til å ta Fotball-England med storm, mens målsniken Soldado skulle sørge for at Spurs skulle notere seg i målprotokollen litt flere ganger enn det som har skjedd.

Liverpol slipper heller ikke unna

Arsenal slo til med et storkjøp på Deadline day da de sikret seg Mesut Özil fra Real Madrid. Tyskeren startet strålende, men har siden dabbet av, og The Telegraph mener at formsvikten er nok til at han var det sjuende dårligste signeringen i fjor.

Danske Andreas Cornelius havner på pallen i kåringen. Han ankom Cardiff for 84 millioner kroner, og forlot den igjen for 28 millioner kroner i januar. Dermed tapte waliserne 56 millioner kroner pluss lønn på investeringen.

Jozy Altidore, Nicolas Anelka og Martin Demichelis får plass på listen også, men heller ikke suksesshistorien Liverpool slipper unna avisens nådeløse dom.

70-millionerskjøpet Tiago Ilori fikk ikke et eneste minutt for Liverpool før han ble utlånt til Granada.

Hvem mener du er sesongens dårligste kjøp? Si din mening i kommentarfeltet.