SKUFFET: Fansen var ikke fornøyd med Lionel Messi og Barcelona etter at de tapte 0-1 for Granada. Foto: REUTERS/Marcelo del Pozo.
SKUFFET: Fansen var ikke fornøyd med Lionel Messi og Barcelona etter at de tapte 0-1 for Granada. Foto: REUTERS/Marcelo del Pozo.

Barca-spillerne ble hetset av egne fans etter sjokktapet

Da Barcelona-laget returnerte til Camp Nou etter tapet for Granada, ble de møtt av en gruppe illsinte supportere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona gikk på et uventet bortetap for Granada lørdag kveld bare dager etter at de røk ut for Atlético Madrid i kvartfinalen i Mesterligaen.

Slikt tolereres ikke blant Barcelona-fansen, som hadde møtt opp på Camp Nou sent i går kveld for å ta imot spillerne og fortelle dem akkurat hva de synes.

Blant annet ble det ropt apelyder mot Neymar, som så raskt bort på fansen før han gikk videre inn på stadion, skriver Daily Mail, som også har en video av bråket.

Kritiserte Messi

José Manuel Pinto, som har måttet ta plass i buret etter at Victor Valdés skadet seg stygt, ble bedt om å forlate klubben umiddelbart. 

La Liga: Tabellen | Terminliste | Statistikk

– Ut av klubben, din f****! ropte de mot han.

Spillerne ble beskyldt for bare å tenke på VM som venter i sommer, og ikke på klubben. Lionel Messi, som skuffet mot Atlético Madrid, og heller ikke var spesielt imponerende mot Granada, har tidligere blitt beskyldt for å spare seg selv til VM.

– Dere eier ingen skam! ble det ropt.

– Dere er latterlige

Men det var ikke bare spillerne som fikk gjennomgå. Også styret fikk skjellsord rettet mot seg. Sportsdirektør, Andoni Zubizarreta, tilbydde seg nylig å forlate stillingen etter overgangsstraffen Barcelona fikk av FIFA, men ble nektet av klubben.

– Dere er latterlige. Alle må ut, og du først Zubi.

En etter en forlot spillerne Camp Nou i bilene sine, og bare Javier Mascherano stoppet for å prøve å roe ned de illsinte supporterne.

Hviler i Madrid-lagenes hender

Mens Barcelona tapte 0-1, vant Real Madrid sin kamp, og klatret dermed forbi rivalene sine igjen på tabellen og står med like mange poeng som Atlético Madrid, men sistnevnte har ennå ikke spilt denne helgen.

– Fra i dag, er ikke La Liga lenger avhengig av oss. Vi klarte ikke å score. Det er et nederlag som av og til hender i fotballen, sa Barcelona-trener Gerardo Martino om tapet.

Allerede onsdag spilles første oppgjør av finalene i Copa del Rey mot Real Madrid, og ut fra fansens reaksjon å dømme, er intet annet enn seier godt nok.