Gaute Grøtta Grav.
Gaute Grøtta Grav.

Ny sommersatsing 

Gaute Grøtta Grav, Janne Formoe og tvillingene Marcus og Martinus, skal sammen med kjente artister lage sommershow og mye moro i Dyreparken i Kristiansand. Det hele vises på TV 2 i beste sendetid i sommer.

Programleder Gaute Grøtta Grav, Janne Formoe og medhjelperne Marcus og Martinus skal legge til kai i Kjuttaviga fem ettermiddager i mai og juni. Og med seg har de kjente og kjære artister og gjester om bord. Sammen har de vært gjennom en hel dag full av utfordringer i Dyreparken. "Sommer i Dyreparken", som serien heter, skal sendes fra slutten av mai på TV 2.

- Å spre sommerglede er helt perfekt. Målet vårt er at programmet skal boble over av is, sol og latter. Dyreparken er en perfekt arena for det, og jeg gleder meg - som et barn! sier programleder Gaute Grøtta Grav.

Sammen med Dyreparkens underholdningsavdeling vil dagen ende i en TV-fest på brygga, hvor artistene byr på sine beste sanger, og iskokken Trond imponerer med iskreasjoner vi ikke har sett maken til. I tillegg til intervjuer med gjester og artister på scenen, vil Dyreparkens kjente og kjære karakterer stå for underholdning fra store og små i en drøy time fra Kjuttaviga.