VIFs nye spiss-helt feirer med hemmelig tegn

Klubben håper Vidar Örn Kjartansson kan lokke fansen tilbake til Ullevaal. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ullevaal (TV 2): Vidar Örn Kjartansson skjøt seg inn i Vålerenga-fansens hjerter med to mål i 3-1-seieren over Bodø/Glimt.

- Det var utrolig å score to mål i dag, og foran våre flotte supportere. Jeg er veldig glad, sier Kjartansson til TV 2.

Håper på flere tilskuere

9299 var det offisielle tilskuertallet på Ullevaal i årets første hjemmekamp. Det var neppe helt korrekt, for det var ganske glissent. Men klubben håper at det ikke synker så mye lavere enn dette utover i sesongen.

- Vi håper å ligge på mellom 8-9000 tilskuere i år. Vålerenga har jo også hatt over 10 000 før, og vi skulle gjerne prøvd å komme opp igjen der, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes.

- Det hadde nesten vært bedre med en liten stadion som var helt full. Men dette er en fin stadion det også, sier Kjartansson etter Ullevaal-debuten.

I videovinduet over kan du se at supporterne ikke er fornøyde med oppmøtet i årets første hjemmekamp.

I fjor hadde VIF et snitt på 9897 tilskuere på hjemmekampene. Det laveste antall solgte billetter var på 7798. Uten hovedsponsor og med store økonomiske utfordringer, er det ingen tvil om at hver billett gir kjærkomne inntekter til hovedstadsklubben.

Hemmelig feiring mot Island

- Vi var for dårlige hjemme i fjor. Klarer vi å levere sånn som i dag, vil flere komme og se på oss. I tillegg er det profiler i emning. I dag brøt Vidar gjennom isen, nå kommer folk til å snakke om ham og får lyst til å komme å se på ham, sier Kjetil Rekdal.

Etter at islendingen punkterte kampen med sin 3-1-scoring fra straffemerket løp han bort til TV 2s kamera. Der sendte han avgårde en beskjed til sine landsmenn.

- Det er et hemmelig tegn. En greie jeg har med mine venner på Island. Jeg skal kanskje fortelle hva det betyr senere i sesongen, når jeg scorer flere mål, smiler spissen.