«TROUBLE»: Gwyneth Paltrow og Chris Martin var sammen i ti år før de ble skilt.  Foto: AFP PHOTO / FILES / FRANCOIS GUILLOT / STEPHANE DE SAKUTIN
«TROUBLE»: Gwyneth Paltrow og Chris Martin var sammen i ti år før de ble skilt.  Foto: AFP PHOTO / FILES / FRANCOIS GUILLOT / STEPHANE DE SAKUTIN

New York Post: – Chris Martin var utro

Coldplay-vokalist Chris Martin skal ha flørtet åpenlyst med en assistent fra Saturday Night Live.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Relativt pålitelige New York Post skal ha gode kilder som forteller at Martin (37) var utro med den kvinnelige TV-assistenten. De to skal ha møttes da Martin var gjest på showet i 2011. 

En kilde skal ha fortalt New York Post-skribenten at «han hadde et forhold til en dame som var backstage og som var en del av crewet. Alle pratet om dette fordi Chris (Martin) flørtet åpenlyst med henne på en av etterfestene». 

Skilte lag etter ti år

Det var i forrige uke at superparet annonserte at de skilles etter ti år sammen. Etter dette har ryktene svirret om at paret skal ha hatt et åpent forhold.

– Vi har jobbet hardt i over et år, litt hver for oss og litt sammen, for å se hva som er mulig mellom oss. Vi har konkludert med at vi til tross for at vi elsker hverandre veldig mye, skal forbli separerte, skrev skuespiller Gwyneth Paltrow (41) etter bruddet på sin hjemmeside. 

Vil ikke kommentere påstandene. 

– Det er med et tungt hjerte vi har bestemt oss for å skille lag, tilføyde hun.

Paret har barna Apple (9) og Moses (7). De giftet seg i desember 2003.

Martins talsmann har ikke besvart NY Post henvendelser. Han har tidligere benektet at han har vært utro. Paltrow talsmann ønsker ikke å kommentere påstandene.