– Ja visst har jeg botox

Nyskilte Lilli Bendriss (67) føler som som tyve år igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I «Åndenes Makt» på TVNorge fremstår klarsynte Lilli Bendriss (67) ofte som en seriøs og sortkledd kvinne.  Privat er hun atskillig mer fargerik, og den livlige 67-åringen har en lidenskap for mote og interiør.

Snakker ut om skilsmissen

«God kveld Norge» møter Bendriss i hennes fargesterke leilighet på Røa i Oslo, der hun bor alene etter at hun og ektemannen gjennom 45 år, Kader Bendriss, tok ut skilsmisse i fjor høst. 

– Vi utviklet oss i hver vår retning. Jeg har også et behov for å treffe noen nye, som er mer et mann/kvinne-forhold enn bare et vennskap, sier Bendriss om skilsmissen.

Trebarnsmoren og bestemoren til fem nærmer seg 70 år, men har fortsatt tro på at hun vil finne kjærligheten på ny.

– Jeg tror at det med følelser ikke har noe med alder å gjøre. Jeg ser meg i speilet og tenker at herregud jeg blir eldre, men jeg er tyve år inni meg. Det er som om jeg er ung igjen.

Åpen om botox-bruk

Også på utsiden gjør Lilli Bendriss det hun kan for å holde seg ung.

– Ja visst har jeg botox. Selvfølgelig. Det er jo bare litt hud. Jeg behøver ikke å ha den rynka i panna. Litt kan jeg ha, men jeg trenger ikke å ha så mye. Det er altfor mye hysteri rundt det, sier Bendriss. 

Lilli har nemlig fått reaksjoner på at hun som klarsynt er for opptatt av eget utseende.

– Det var en som skrev til meg på Facebook at hvordan kan du som kaller deg sprituell male deg på den måten du gjør. Ser du ikke at guds skaperverk er perfekt? Jeg synes ikke det er så innmari perfekt klokka åtte om morgenen, det skal jeg love deg.

– Når jeg ser på mitt ansikt som et blankt ark, så tar jeg fargestifter og gjør noe med det. Det er også kunst. Du kan være blankskura i ansiktet og være manipulativ og ikke gjøre de gode tinga, og da hjelper det ikke at du har latt leppestiften ligge.