Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den unge supermodellen er ikke fremmed for å bli fotografert, men nå har Cara Delevigne fått nok av paparazzier som florerer rundt henne til alle døgnets tider.

På mandag twittret hun flere meldinger hvor hun tilsynelatende er møkk lei av de innpåslitne fotografene:

«Jeg synes det er grusomt at Paris er det eneste stedet hvor det er ulovlig for paps å forfølge deg. Det har faktisk ført til at noen har mistet livet. Diana, en inspirerende kvinne, og det ble endret, men de vil fortsatt ikke endre det i London. Det er forferdelig!!»

Mannsdominert yrke

Delevingne er en av mange kjendiser som opplever å bli jaget av paparazzier daglig, og hun forstår ikke hvorfor hun aldri har møtt en kvinnelig paparazzi.

«Hvor mange mennesker må bli skadd eller myrdet for at de skal forstå at det ikke er riktig? Det skremmer meg fordi de oppfører seg som leiemordere med teleskoplinser. Gjemmer seg i busker, eller hva enn de kan finne. Jeg syntes faktisk synd på dem. Det må være kjedelig å forfølge folk hele tiden, men noen av dem liker det faktisk. Ferdig snakka. Jeg har trengt å få det ut en stund. Og, jeg har aldri sett en kvinnelig paparazzi. Kan noen forklare meg hvorfor!?», skriver hun på Twitter.

På ferie med kjæresten

I følge den amerikanske kjendisbloggeren Perez Hilton, er årsaken til Delevingnes utbrudd at hun nylig ble jaget av en paparazzi under en kjærlighetsferie i Mexico.

Fotografen lot kameraet gå varmt da supermodellen og hennes nye jente-kjæreste, Michelle Rodriguez, utvekslet hete kyss. 

Hetses for toppløsbilder

En paparazzi knipset også bilder av Delevingne kun iført en bikinitruse på badeferien.

Nettavisen Daily Mail publiserte bildene, og dette skapte storm blant leserne som mener at modellen har en kropp som en 12 år gammel gutt.

BLITZREGN: Det er ikke lett for den unge modellen å ferdes i offentligheten uten å bli tatt bilde av. Foto: Stella Pictures
BLITZREGN: Det er ikke lett for den unge modellen å ferdes i offentligheten uten å bli tatt bilde av. Foto: Stella Pictures