Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Sophie Elise Isachsen (19) er en av Norges mest leste bloggere og ble også et kjent fjes gjennom TV 2 Bliss-serien «Bloggerne».

Hun har gjennom hele bloggkarrieren skapt store overskrifter ved å være åpen om bruk av plastisk kirurgi helt fra 18-årsalderen.

Rumpeavtale på bloggen

Tirsdag har 19-åringen publisert et blogginnlegg hvor hun oppfordrer folk til å stemme på hennes venninne i konkurransen om å bli den nye modellen for Brun og blid.

Dersom Sophie Elises venninne vinner konkurransen lover 19-åringen å ta silikon i rumpa.

– Jeg har en utrolig fin venninne som heter Klaudia - kanskje dere kjenner henne fra denne månedens forside av FHM? Uansett, så er hun nå en av månedskandidatene for å bli årets Brun og Blid modell. Hun fortjener virkelig dette, fordi jeg vet hvor høyt hun ønsker å være modell, men viktigst av alt var en samtale mellom oss slik nå nettopp, skriver hun på bloggen og viser til samtalen med venninnen hvor hun kommer med lovnader om å ta silikon i rumpa:

– Om du vinner dette så har du med å kjøpe rumpeimplantat til meg som vi pratet om, skriver hun i en humoristisk melding til venninnen.

Venninnen svarer med at «dette er en avtale».

Overfor TV 2 bekrefter Sophie Elise at hun lover å ta silikon i rumpa om venninnen vinner, men hun ønsker ikke å utdype saken ytterligere.

Sophie Elises venninne har allerede fått nærmere 900 stemmer på Brun og blids hjemmeside.

Feiret lappen med botox i pannen

Nylig kunne 19-åringen feire at hun har tatt førekort , og det feiret hun med å ta botox i pannen.

«Jeg startet faktisk denne onsdagen med å få førerkort! Endelig. Jeg har holdt på med kjøretimer i nesten ett helt år, men på grunn av mye reising og andre prioriteringer for meg har det ikke blitt tid. Nå er det iallfall ute av verden! Etter dette var gjort dro jeg i banken, og nå har jeg alt av nedbetalingsplan, forsikringer og ikke minst aksjer på plass. Alt dette feiret jeg med å ta botox i panna, haha», skrev den Sophie Elise på sin blogg.