RASER MOT OPPSLAG: John Arne Riise raser mot ukebladet oppslag om at bryllupet hans står i fare.
RASER MOT OPPSLAG: John Arne Riise raser mot ukebladet oppslag om at bryllupet hans står i fare.

Riise: – Se og Hør har fått en fiende for livet

Fotballstjernen vil boikotte ukebladet etter oppslag om bryllupstrøbbel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ukebladet Se og Hør har tirsdag denne uken et oppslag med tittelen «John Arne Riises bryllup i fare - Fortsatt gift med eksen». På forsiden er det bilde av Riise både sammen med ekskone og med hans nåværende forlovede.

– Verst for Louise Angelica

Riise, som gifter seg med forloveden Louise Angelica Markussen i Oslo i mai, reagerer sterkt på ukebladets oppslag.

I et lengre innlegg på sin Facebook-side tar han kraftig til motmæle mot ukebladet.

«Det som er saken nå rammer i liten grad meg direkte. Jeg kjenner fakta i saken og har med årene blitt herdet. Værre er det for Louise Angelica, som ligger i fosterstilling i senga å gråter. Tør ikke dra hjem til Norge i frykt for hva som venter henne i magasinet Se & Hør. Hva har hun gjort for å fortjene dette?»

Han oppfordrer nå til full boikott av ukebladet.

«Slagordet "Gjør livet gladere" har vel aldri passet dårligere! Lykke til videre Se & Hør, dere har fått en fiende for livet. Blir spennende å se hvor mange andre jeg får med meg, er ikke redd det blir ensomt», skriver han. 

– Gjør meg kvalm

Han forteller videre at saken gjelder skilsmisseoppgjøret mellom ham og eksen Maria Elvegård Riise. Det startet ifølge ham for to og et halvt år siden da han søkte om skilsmisse. 

Saken havnet i ukebladet etter at Maria på sin Facebook-side skrev at selv om hun sendte inn skilsmissepapirene så er hun fortsatt gift med John Arne. Dette bekrefter hun også overfor ukebladet.

«Det som kanskje er ennå værre er folk som ikke respekterer andre. Slik Se og Hør kjører denne saken gjør meg kvalm, spesielt når jeg ser Louise Angelica og hvordan hun reagerer. Hun betyr alt for meg, og jeg er villig til å gjøre alt i min makt for å beskytte henne. Men med makten pressen har kan de skrive hva de vil», skriver han i innlegget.

Louise Angelica skriver følgende gjennom egen Instagram-profil:

«I dag må jeg bare få uttrykke mine følelser overfor Se og Hør, da de har tråkket oss på tærne under et nok så sårbart tema. De valgte kvantitet overfor kvalitet, og det vil ikke være noe mer «samarbeid» fra min/vår side fremover. Ubrukelig» , skriver hun. 

– Har fått mulighet til å kommentere

– Se og Hør forholder seg til de faktiske forhold i denne saken, og Riise og hans manager har begge fått mulighet til å kommentere forholdene rundt bryllupet før publisering. At han istedet velger å ytre seg personlig i sosiale medier, må vi bare respektere, sier Se og Hør-redaktør Ellen Arnstad til TV 2.