Triana Iglesias blir pokerbabe

«Paradise Hotel»-programlederen er den nye frontfiguren til spillselskapet «Betsafe».

Aylar Lie, Alexandra Joner, John Arne Riise, John Carew og Tone Damli Aaberge har alle gjort det. Nå er det Triana Iglesias (32) sin tur. «Paradise Hotel»-programlederen føyer seg nå inn i rekken av kjendiser som har frontet spillselskaper.

– Det jeg må trene på er absolutt pokerfjes, jeg har ikke så bra pokerfjes, sier Iglesias, som vi om dagen kan se som programleder for «Paradise Hotel» på TV3.

Triana skal være det nye ansiktet utad for pokerspillselskapet «Betsafe». 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

POKERFJES: Trana Iglesias blir ny frontfigur for spillselskapet «Betsafe». Her fra vårlanseringen til TV3. Foto: Stella Pictures.
POKERFJES: Trana Iglesias blir ny frontfigur for spillselskapet «Betsafe». Her fra vårlanseringen til TV3. Foto: Stella Pictures.

LES OGSÅ: – Riise uaktuell så lenge han har avtale med utenlandsk spillselskap

Vant til å få kritikk

Flere kjendiser har vært i hardt vær som følge av kontrakter med spillselskaper. Men dette skremmer ikke Triana.

– Jeg er vant til å få kritikk. Folk mener jo veldig mye og det skal de få lov til å gjøre. Så får jeg bare stå for det jeg gjør, så jeg er klar for å ta den altså, forsikrer den nye pokerbaben.

Lotteritilsynet har tidligere reagert kraftig på at norske kjendiser signerer avtaler med utelandske spillselskaper. I fjor opprettet de en tilsynssak mot bransjen for å følge ekstra nøye med.

– Om det er Tone, eller idrettsstjerner betyr ingenting. Det som er uheldig er at norske kjendiser markedsfører noe som ikke er lov i Norge, sa Atle Hamar, direktør i Lotteritilsynet til God kveld Norge da det ble kjent at Aaberge hadde skrevet avtale med Betsson.

Rally fra Miami til Ibiza

Triana gleder seg til samarbeidet med «Betsafe». Og det er ikke så rart, når hun avslører hva hun får være med på fremover.

– Jeg skal få være med til Dublin nå i NM, og så reiser jeg og til Las Vegas for å spille i VM der. Og så skal jeg få kjøre «Gumball», smiler Triana.

«Gumball» er et stjernespekket rallybilres fra Miami til Ibiza. 

Merker alderen

Spillselskapet er kjent for å ha noen spektakulære fester, men det vet ikke Triana om hun orker.

– Jeg var gald i å være sistemann som dro hjem fra fest før... Men jeg merker jo at jeg har blitt eldre selv om jeg ikke har lyst til å innrømme det, smiler Iglesias.