SE, SÅ STOR: Storbritannias prins William sammen med sin kone Kate, hertuginnen av Cambridge, og deres åtte måneder gamle sønn, prins George. Foto: Jason Bell/ Reuters
SE, SÅ STOR: Storbritannias prins William sammen med sin kone Kate, hertuginnen av Cambridge, og deres åtte måneder gamle sønn, prins George. Foto: Jason Bell/ Reuters

– Dette bildet pryder nok forsidene på alle britiske aviser søndag

Dagen før Kates første morsdag som mamma selv, publiserer det britiske kongehuset et nytt bilde av lille prins George.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ferske bildet av Kate og William sammen med sønnen George (8 mnd.) ble publisert lørdag kveld, dagen før morsdag i Storbritannia.

For Kate er dette hennes første morsdag som mamma selv.

– Endelig et nytt og etterlengtet bilde av hele familien Cambridge! Bildet pryder nok forsidene på alle britiske aviser søndag, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland.

De tre poserer i vinduet i leiligheten deres i Kensington Palace, og lille George har fått på seg en genser med navnet sitt for anledningen.

Les mer om de kongelige på Totlands kongeblogg

– En ung og lykkelig familie

Ifølge Totland drar hele familien Cambridge i begynnelsen av april på offisielt besøk i New Zealand og Australia - og det er nok foranledningen til at dette familiebildet slippes akkurat nå. 

Ifølge britiske Sky News blir turen første gangen baby George deltar på et offisielt oppdrag.

Totland mener bildet er veldig naturlig, og at det viser en ung og lykkelig familie.

– Et hyggelig og uformelt bilde av William og Kate med sønnen George, som virkelig har vokst siden sist vi så ham - på bildene fra dåpen. Han ligner fortsatt på sin far på samme alder. 

Det har bemlig gått fem måneder siden sist lille George ble avbildet på offentlige portretter sammen med foreldrene.

– Veldig hyggelig at familiens kjæledegge Lupo også er med på bildet, sier Totland.

Tatt fra hagen

Også denne gangen er bildet tatt av sosietetsfotografen Jason Bell, som tidligere har fotografert musikk-, film- og idrettsstjerner som Sir Paul McCartney, Scarlett Johansson og David Beckham. 

– Det er veldig artig at han har fått hele familien til å posere i et av vinduene i leiligheten i Kensington Palace – og at han tar bildet fra hagen, sier Totland.

Han synes det er veldig tiltalende at William og Kate velger en så dagligdags og upretensiøs stil for sitt familiebilde.

– Det viser at de er barn av sin tid - unge og moderne. Jeg tror nettopp det appellerer til mange briter i dag - spesielt til de unge.