Enrique Iglesias: – Eksen min er norsk

LONDON (TV 2): Før han ble verdenskjent, og før han innledet sitt langvarige forhold til Anna Kurnikova, skal den spanske kjekkasen ha hatt norsk kjæreste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da den kjente latinosangeren Enrique Iglesias (38) var på sitt første offisielle Norgesbesøk i 1998, opptrådte han på Nobels Fredspris-konserten, og var mest kjent som sønnen til Julio Iglesias her hjemme. Men etter hitten «Bailamos» året etter, ble han for alvor også kjent her til lands.

Da «God kveld Norge» møtte Iglesias i London, kunne han avsløre at han for mange, mange år siden, tidlig i karrièren, faktisk hadde en norsk kjæreste. 

Hun husker meg ikke

– Min eks-eks-eks-eks-eks-(...)-kjæreste er norsk, sier Iglesias til «God kveld Norge». – Men hun husker meg ikke, hun dumpet meg, hevder popstjernen.

– Jeg tror hun angrer.

– Nei, hun hater meg sikkert, sier Iglesias.

– Så du liker norske jenter?

Ja, hvem gjør ikke det? Jeg kjenner ingen gutter som ikke gjør det, sier Iglesias til «God kveld Norge».

Vekket av norsk narkotikapoliti

Kanskje var det under Norgesbesøket i 1998 at popstjernen ble oppmerksom på norske jenter for første gang, og også møtte denne eksen. 

Men Iglesias husker bare noen mindre hyggelige besøk på hotellrommet sitt under oppholdet.

– Jeg lå og sov på hotellrommet. Så, plutselig klokken åtte om morgenen, kommer politiet inn med narkotikahunder som snuser rundt sengen min. Det var veldig surrealistisk, ler Iglesias. 

– De fant ingenting, forsikrer han.

Ville fester

Iglesias ga nettopp ut sitt 10-ende album «Sex and Love», hvor den nyeste singelen hans «I'm a freak» er med. I denne musikkvideoen viser lationosangeren at han fortsatt liker å ta seg en skikkelig fest.

Den spanske kjekkasen forsikrer «God kveld Norge» at han vært på mye hardere fester enn det som vises i musikkvideoen.

– Det er ikke så mye midt i mellom. Når jeg først tar meg en fest, så fester jeg skikkelig, og mye villere enn det du ser i videoen, sier Iglesias.

Fortsatt sammen med Anna

Enrique har gått i faren, Julio, sine fotspor når det kommer til karrièrevalg, men når det kommer til valg av damer, har sønnen et mye mindre antall å vise til, enn farens påståtte 3000 sexpartnere.

Langt forhold: Enrique Iglesias og Anna Kurnikova har vært sammen i 13 år. Her er de på tennismatch i Florida i 2009. Foto:   Al Bello/Getty Images/AFP
Langt forhold: Enrique Iglesias og Anna Kurnikova har vært sammen i 13 år. Her er de på tennismatch i Florida i 2009. Foto:   Al Bello/Getty Images/AFP

Enrique har hatt samme kjæresten gjennom 13 år. Modellen og den tidligere tennisspilleren Anna Kurnikova, skal i følge sladderpressen ha gjort det slutt, men dette avviser Iglesias.

– Alt er bra mellom oss. I følge pressen så er jeg jo både gift og skilt og har barn, sukker Iglesias, som altså hverken er gift eller har barn.