KYSSET KLUBBMERKET: Lionel Messi kysset Barcelona-merket etter scoring mot Real Madrid i helgen. Neste sesong kan det bli en ny logo å kysse for argentineren. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
KYSSET KLUBBMERKET: Lionel Messi kysset Barcelona-merket etter scoring mot Real Madrid i helgen. Neste sesong kan det bli en ny logo å kysse for argentineren. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN

Fotballryktene:
– Messi på vei til Paris Saint-Germain 

Og her får du Manchester Uniteds ønskeliste.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Manchester United har lenge vært interessert i Sporting Lisboas William Carvalho. Og i helgen gikk det rykter om at klubben allerede har lagt penger på bordet for å forhindre at andre lag skulle komme på banen og snappe ham fra dem. Men nå kan det se ut til at de likevel er i trøbbel. For mens de regjerende Premier League-mesterne ikke er villig til å utløse utkjøpsklausulen i Carvalhos kontrakt, så sitter det en gjeng som bader i penger i Monte Carlo. Monaco har ingen problemer med å betale litt overpris for en spiller, og på toppen av det hele er klubbledelsen hjertevenner med Carvalhos agent Jorge Mendes, som allerede har plassert Radamel FalcaoJames RodriguezJoao Moutinho og Ricardo Carvalho i fyrstedømmet, skriver Le 10 Sport.

Og det er ikke det eneste tilbakeslaget på overgangsfronten for David Moyes. Manchester United-manageren har kikket mye på Bayern München i vinter, noe som sikkert kommer godt med når lagene nå skal møtes i Champions League. Hans tilstedeværelse på Bayerns kamper har ført til at store deler av tyskernes spillertropp har vært koblet til de røde djevlene. En av dem som lot seg smigre av interessen var midtstopperen Dante. Men mandag kveld signerte brasilianeren en ny kontrakt med Bayern München, og flytter neppe til Manchester med det første, skriver Daily Mirror.

Daily Express legger ut det de hevder er Moyes' ønskeliste. På den står det sju navn. Carvalho er ett av dem. De øvrige seks er Porto-forsvareren Eliaquim Mangala, Southampton-backen Luke Shaw, Juventus-duoen Arturo Vidal og Paul PogbaToni Kroos fra Bayern München og Borussia Dortmunds Marco Reus

Franske Yann M'Vila var den heteste av de hete defensive midtbanespillerne i Europa for et par år siden. Men han ble så altfor klar over det selv. Byturer og interesseløse opptredener på banen for Rennes skremte bort storklubbene som hadde ligget langflate for ham i lang tid. I stedet for å ta et lite karrieresteg videre, lot han seg friste av store mengder russiske rubler og dro til Rubin Kazan. Et drøyt år blant tartarene har nå gjort ham klar for nye oppgaver, og han skal ha fått tillatelse til å forlate klubben til sommeren, melder Daily Express. Rubins nye trener Rinat Biljaletdinov vil prioritere russiske spillere, og vil gjerne kvitte seg med lønnsutgiftene til M'Vila. Arsenal, Tottenham og Everton følger alle med hva som skjer med franskmannen.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal ikke være veldig fornøyd med Wojciech Szczesny for tiden. Den polske burvokteren skjerpet seg veldig i starten av sesongen, og storspilte. Men den siste tiden har den småcocky og arrogante holdningen som preget ham forrige sesong kommet tilbake, og samtidig kommer feilene. Ifølge talkSPORT skal The Gunners ha forhørt seg om Espanyols keeper Kiko Casilla, men 27-åringen vil ta minst en sesong til i den katalanske klubben.

Arsenal står på sitt og vil ikke gi Bacary Sagna noen gyllen pensjon i form av en solid lønnsøkning på tampen av karrieren. Tilbudet fra The Gunners står fast på rundt 600 000 kroner i uken i to år. Selv vil han ha det dobbelte i tre år, slik at han også kan få en innbringende testimonialkamp etter ti år i klubben. Ifølge Daily Star skal han nå også ha takket nei til Inter, som visstnok tilbød ham nærmere 900 000 i uken i tre år. Mye tyder nå på at Sagna nå følger i Samir Nasri og Gael Clichys fotspor og dukker opp for Manchester City til høsten.

Der blir han neppe lagkamerat med Joe Hart. Det er ingen hemmelighet at Manchester City er på keeperjakt. Manager Manuel Pellegrini har ikke den store troen på Englands landslagskeeper. Men det skal de ha i Madrid. For Daily Star skriver at Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har sett noe få andre har i Hart, og vil gjerne ha Hart til Santiago Bernabeu neste sesong.

Manchester Citys lovende midtstopper Karim Rekik har imponert på lån til PSV Eindhoven denne sesongen. Nå håper 19-åringen at han kan få bli værende i den nederlandske storklubben ytterligere en sesong. Han innser at han er et stykke nede på prioriteringslisten på Etihad Stadium og vil heller ha spilletid for PSV enn å sitte på tribunen og se på Manchester City, skriver talkSPORT.

Alan Pardew har hatt seg noen dager på feriehuset sitt i Frankrike igjen, og der fikk han sett litt fransk fotball på tv igjen. Og med visshet om at sjansene er små for at Loic Remy spiller for klubben neste sesong, så er han på jakt etter en ny spiss. At det fortsatt er klubber som er villig til å betale penger for Papiss Cissé etter en sesong nærmest uten scoringer, gjør at Pardew fort kan komme til å cashe inn på ham til sommeren. Og nå har han funnet mannen han vil satse på. Metz-spissen Diafra Sakho kan havne på St. James' Park. Han har bare halvannet år igjen av kontrakten sin, noe som kan få Metz til å selge nå, skriver Daily Mirror.

Ingen skal beskylde Tottenhams spisser for å være målhungrige, selv om Emmanuel Adebayor har scoret åtte ganger. Nå slår de til med et ambisiøst bud på nærmere 180 millioner kroner for Chelseas Romelu Lukaku, skriver MetroJose Mourinho vil ikke love belgieren spilletid på Stamford Bridge neste sesong, og Lukaku vil bli værende i Premier League. Arsenal ønsket å hente Lukaku på lån denne sesongen, men Mourinho ville ikke bidra til å forsterke et lag han ser på som en konkurrent om ligagullet. Det kan gi Spurs en viss optimisme for at de kan få Lukaku, ettersom ligagull bare er en fjern drøm på White Hart Lane.

En annen spiss som er blitt nevnt i setninger hvor Tottenham også er blitt nevnt er Mario Balotelli. Mye tyder på at den kontroversielle spissen forsvinner fra AC Milan til sommeren. Chelsea og Arsenal er også blitt koblet til den tidligere Manchester City-spissen. Det er dårlig nytt for Liverpool. For dersom Balotelli forsvinner, vil Milan satse alt på Udinese-spissen Luis Muriel, som står høyt på Liverpools ønskeliste, skriver talkSPORT.

Er du veldig mye bedre enn alle andre, så fortjener du mye bedre betalt enn alle andre. Det virker å være tankegangen til Lionel Messi når han nå er i kontraktsforhandlinger med Barcelona. Men katalanernes overforbruk og skjulte betalingsløsninger kan se ut til å ha gjort det umulig for dem å innfri den lille argentinerens krav. Nå sier agenten Francois Gallardo til La Sexta at Messi vet at Barcelona ikke kan betale det han vil ha, og at Paris Saint-Germain sitter klar med gullkantet kontrakt med diamantdryss. Messi har vunnet alt som er å vinne med Barcelona og har også tatt de fleste klubbrekorder. Dersom han ikke skal tilbringe hele karrieren sin i samme klubb, så kan det være tid for ham å flytte på seg etter sommerens VM. Så spørs det hva Zlatan Ibrahimovic mener om det. Svensken tegnet ikke verdens peneste bilde av Messi i sin selvbiografi.