Her får Dag Otto og Kristian jernteppe under hypnosen

Dag Otto: – Jeg kan si med hundre prosent sikkerhet at det funket. Se video!

Dag Otto Lauritzen (57) har en drøm om å delta i bilrace, og på veien mot målet har han fått med seg sin «partner in crime» Kristian Ødegård.

Kristian er ikke spesielt interessert i bil, og det ønsker Dag Otto å gjøre noe med i forkant av billøpet. For å bli mer interessert går Kristian med på å bli hypnotisert, på én betingelse - at Dag Otto blir hypnotisert til å bli Rune Rudberg-fan.

– Kristian er ingen «bilmann», og jeg hadde lyst å få ham interessert i bil. Jeg kan si med hundre prosent sikkerhet at det funket. Kristian sier det også selv, for i etterkant har han tittet på biler som han aldri ville gjort tidligere. Og han som i utgangspunktet er veldig forsiktig og rasjonell, kjørte som et svin på banen, forteller Dag Otto til TV 2.

I videovinduet over kan du blant annet se at Kristian ikke klarer å si navnet sitt, og at Dag Otto ikke klarer å si tallet «syv» under hypnosen.

– Skjemmes når jeg tenker på det

At han selv skulle bli Rune Rudberg-fan var ikke like stas, og for å teste om hypnosen funket, ble Dag Otto og Kristian invitert på konsert.

– Jeg ble Rune Rudberg-fan, og det er det verste av alt. Ikke at Rune ikke er en ålreit fyr, det var han jo, men jeg har aldri vært stor fan. Men plutselig sto jeg og digget under konserten, og var til og med på scenen og sang. Det var surrealistisk. Når jeg tenker på det så skjemmes jeg litt. Det er flaut. Men det viser at hypnosen funket - det er helt utrolig, tilføyer 57-åringen.

Visste at det funket

Dag Ottos kone ble hypnotisert til å slutte å røyke for 20 år siden, og det har vist seg å funke. Dermed var Dag Otto positiv i forkant av hypnosen.

– Man må være motivert på forhånd når man skal bli hypnotisert, også må man gjøre det jevnlig for at det skal funke over lengre tid, forteller han.

I kveldens «På tur med Dag Otto» kl. 20.00 skal Dag Otto og Kristian konkurrere mot hverandre i bilrace, og på hvert sitt lag har de fått med Leo Ajkic og Einar Tørnquist.