PAR: Sarah Bajc sammen med kjæresten Philip Wood, som nå er savnet. Foto: Finding Philip Wood/ Facebook.
PAR: Sarah Bajc sammen med kjæresten Philip Wood, som nå er savnet. Foto: Finding Philip Wood/ Facebook.

Håper fortsatt på et mirakel for Malaysia Airlines-passasjerene:

«God morgen, kjære. Holder du ut? ...»

Daglig skriver Sarah Bajc hjerteskjærende meldinger til sin savnede kjæreste på Facebook, og klamrer seg til håpet om at Malaysia Airlines-passasjeren fortsatt er i live.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På sosiale medier deler pårørende og andre sine tanker om det savnede Malaysia Airlines-flyet. Meldinger fra pårørende om smerten og håpet de opplever for hver dag som går uten resultater, gjør sterkt inntrykk.

Én av de pårørende er Sarah Bajc, som daglig har skrevet innlegg på sin egen Facebook-side, samt opprettet en Facebook-side og en Twitter-konto for kjæresten: «Finding Philip Wood». Her samler og deler hun informasjon om det savnede flyet.

Skriver til kjæresten sin

Den 51 år gamle tobarnsfaren Philip Wood kommer fra Texas, og er én av de tre amerikanerne som er savnet fra flight MH 370.

Paret bodde sammen i Beijing og planla å flytte til Kuala Lumpur hvor de også skulle gifte seg i løpet av året.

Denne hjerteskjærende meldingen ble lagt ut for få dager siden:

«God morgen, kjære. Holder du ut? Jeg gjør mitt beste for å gi deg håp og mot til å fortsette å kjempe. Så mange mennesker støtter opp ... det har nærmest blitt en storm av bønner. Kan du føle kjærligheten komme til deg? Den er bunnløs, så den bør rekke fram, uansett hvor du måtte være.» 

Les alt om flymysteriet her!

Sarah Bajc nevner også i et tidligere innlegg 16. mars, at hun glemte å svare kjæresten sin på et ordleggingsspill de har gående.

«... Jeg var så opptatt med å pakke i leiligheten sist fredag at jeg aldri fikk svart deg på «Words with Friends». Kanskje var det fordi du vant over meg, og jeg har dårlige bokstaver. Uansett, i dag fikk jeg en notifikasjon på at det har gått ni dager og at du automatisk vant hvis ikke jeg la en bokstav. Det kan vi ikke ha noe av! ... »

Har begynt å betale ut forsikringspremie

Bajc er en av mange pårørende som er frustrerte over resultatløse søk og manglende informasjon fra myndighetene i Malaysia.

– Risikoen for å aldri få vite, er det som skremmer meg mest. Når man ikke vet så fortsetter bare smerten å vokse seg større og større. Ikke bare kan såret ikke heles, men det blir faktisk verre, forteller Bajc til ABC News.

Søndag skrev den britiske avisen The Telegraph at et forsikringsselskap allerede har overført over 600 millioner kroner til Malaysia Airlines som erstatning for det savnede flyet

Utbetalingen har skjedd i henhold til det avisen kaller standard prosedyre i luftfartsindustrien; når et fly har vært savnet i mer enn to dager, forutsettes det at det har blitt ødelagt.