To nye målgivende for Zuccarello

Nordmannen står med fire målgivende på de to siste kampene.

TO MÅLGIVENDE PASNINGER: Det hadde Mats Zuccarello Aasen i oppgjøret mot Columbus Blue Jackets. Hannah Foslien/Getty Images/AFP

Columbus (NTB): Mats Zuccarello Aasen noterte seg for to nye målgivende pasninger da New York Rangers slo Columbus Blue Jackets 3-1 i NHL natt til lørdag.

Dermed er Zuccarello oppe i fire målgivende pasninger på de to siste kampene for Rangers.

Begge assistene til Zuccarello kom i kampens tredje periode, først på 2-1-målet til Derick Brassard og deretter på 3-1-målet til Carl Hagelin.

– Dette var en ordentlig krigermatch. Det var ikke mye finspill, men en utrolig viktig seier, sier Zuccarello til Nettavisen.

Mats Zuccarello Aasen fikk i overkant av 18 minutter på isen. Han hadde to skudd på mål og fikk to poeng i pluss/minus-statistikken.

Totalt topper nå nordmannen poengstatistikken til New York Rangers med 49 målpoeng etter å ha sørget for 15 mål og 34 assists totalt. (©NTB)