Belgisk prøvespiller imponerte for Godset

Marvin Ogunjimi scoret to ganger for Strømsgodset mot Mjøndalen.

Strømsgodset-Mjøndalen 5-3

Bergen/Marienlyst (TV 2): Marvin Ogunjimi (26) viste seg frem med positivt fortegn for Strømsgodset i fredagens treningskamp mot Mjøndalen. Belgieren tilhører Mallorca, men har ikke hatt noen suksess de siste årene hvor han har vært på lån hos tre klubber. 

Men kanskje han finner formen for Strømsgodset?

På Marienlyst vartet Ogunjimi med to scoringer for vertskapet i det som til slutt ble en målfest. Ogunjimi sendte Godset opp i 3-2 da han banket ballen i vinkelen fra kort hold. Ti minutter senere var han på plass fra kort hold igjen.

– To mål på åtte minutter, du kan ikke forvente så mye mer enn det. Nå må vi ta en prat om hva vi skal gjøre videre, sier Godset-trener Ronny Deila til TV 2.

Spissen var også sentral på Godsets 5-2-scoring. Fem minutter før slutt spilte han fri Mounir Hamoud inne i feltet. Backen fikk tuppet ballen til Thomas Sørum, som enkelt dyttet ballen i nettet.

– Vi har mistet målscorere i Kamara og Diomande, men i dag scoret jo både Kovács, Sørum og så har vi en belgier som scorer to. Vi sier ikke akkurat nei takk til en sånn spiller, sier Jørgen Horn til TV 2.

De som hadde møtt frem på Marienlyst fikk servert både fine scoringer og en keepertabbe.

Selv om Godset vant kampen, var ikke Deila helt fornøyd med prestasjonen.

– Vi har masse å jobbe med, men du ser i alle fall på slutten av kampen at vi får til mye av det angrepsspillet vi ønsker. Vi har hatt mange utskiftninger i vinter, så vi trenger å få drillet inn et lag skikkelig, sier Deila.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!