Zucca hylles i sosiale medier etter nattens supermatch

Nordmannen var kampens nest beste spiller da Rangers vant.

NEST BEST: Mats Zuccarello Aasen var kampens nest beste spiller da Rangers vant. Foto: Christopher Pasatieri/Getty Images/AFP

Mats Zuccarello Aasen noterte seg for to målgivende pasninger og ble kåret til kampens nest beste spiller da New York Rangers slo Ottawa Senators 8-4 i NHL natt til onsdag.

Zuccarello står nå med 15 scoringer og 32 målgivende pasninger i NHL denne sesongen. Det holder til en pen 68. plass på poengstatistikken.

Zucca er også den beste poengplukkeren i New York Rangers ved siden av Derek Stepan.

– Vi slapp inn for mange mål, men vi scoret heldigvis flere enn dem. Det var en viktig kamp. Vi trengte den seieren, sa Zuccarello Aasen etter kampen.

New York Rangers-fansen er i alle fall strålende fornøyd med sin norske kjæledegge. På Twitter blir Zuccarello Aasen hyllet som en magiker på isen.

Begge assistene til Zuccarello kom i kampens tredje periode, først på 6-3-målet der nordmannen var alene om assisten da Stepan satte pucken i buret, og deretter på 7-3 da Derick Brassard scoret..

Mats Zuccarello Aasen fikk i overkant av 17 minutter på isen. Han hadde fire skudd på mål og fikk fire poeng i pluss/minus-statistikken.

Det gikk mot et nytt tap på Rangers da de lå under 1-2 etter første periode, men i midtperioden scoret bortelaget hele fire ganger og ledet plutselig med tre.

Også i tredje periode kom det tre nye scoringer for Rangers, mens Senators kun klarte å sore to til da det endte 8-4 i Zuccas lags favør.

Kampens beste spiller ble Derick Brassard med sine to mål og én assist.

New York Rangers ligger nå på en sjuendeplass i Eastern Conference. De åtte beste lagene tar seg videre til sluttspillet (se tabell til høyre).

Lagets svenske keeper Henrik Lundqvist skrev seg for øvrig inn i klubbens historiebøker da han etter denne kampen er klubbens mestvinnende keeper etter å ha voktet buret i 302 kamper med seier. (©NTB/TV 2 Sporten)