IKKE ENIG MED MOURINHO: Ole Gunnar Solskjær vil heller ha poeng.  AFP PHOTO/ANDREW YATES
IKKE ENIG MED MOURINHO: Ole Gunnar Solskjær vil heller ha poeng. AFP PHOTO/ANDREW YATES

– Jeg er ikke nødvendigvis enig med Mourinho

Ole Gunnar Solskjær foretrekker poeng foran kamper til gode. 

Ole Gunnar Solskjær leder et Cardiff i poengnød mot Everton på Goodison Park lørdag. Med ni serierunder igjen ligger Cardiff under streken.

Kun Sunderland og Fulham ligger bak den walisiske klubben, men Sunderland har tre kamper til gode på Solskjærs mannskap.

For en knapp uke siden uttalte José Mourinho at Manchester City er favoritter til å vinne Premier League. Det til tross for at Chelsea ligger ni poeng foran de lyseblå med tre kamper mer spilt. 

– Jeg ville foretrukket å være i Citys posisjon, sa Mourinho.

Solskjær er ikke enig i portugiserens vurdering. 

– Jeg vil heller ha poengene. Jeg er ikke nødvendigvis enig med Mourinho - at det er bedre med tre kamper til gode, ni poeng bak og bedre målforskjell, sier Solskjær til klubbens offisielle You Tube-kanal og smiler.

JEVNT I BUNNEN: Cardiff har kort vei opp til trygg grunn.
JEVNT I BUNNEN: Cardiff har kort vei opp til trygg grunn.

På dagens pressekonferanse var Solskjær klar på at Fulham-seieren kan ha vært et vendepunkt i sesongen. 

– Vi har sett et annerledes Cardiff-lag etter tapet mot Hull. Vi trenger den karakterstyrken i de siste månedene. Det blir en to måneders test uansett. En seier holder ikke for å komme seg ut av det, for det er en tett liten mini-liga nede i bunnen. Men det vil gi spillerne en boost at vi ikke trenger å vinne fire-fem kamper for å ta igjen andre lag, sier Solskjær. 

Han er imponert over det Roberto Martinez har fått til med Everton denne sesongen.

– Martinez har forandret Everton. De er mer opptatt av ballbesittelse. Vi må gå ut på Goodison og matche dem med lidenskap og kampvilje, sier Solskjær.