FUKTIG KVELD: En taxisjåfør i København følte seg truet av Nicklas Bendtner. (AP Photo/John Walton/PA)
FUKTIG KVELD: En taxisjåfør i København følte seg truet av Nicklas Bendtner. (AP Photo/John Walton/PA)

Halvnaken Bendtner pisket taxi med belte

Nicklas Bendtner gikk amok i København samtidig som Arsenal møtte Bayern München.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nicklas Bendtner er i trøbbel igjen. Arsenal-spissen er på vei tilbake fra skade, og han benyttet i uken anledningen til å reise en tur hjem til København. 

Samtidig som lagkameratene i Arsenal spilte mot Bayern München drev Bendtner med helt andre ting. Med oppkneppet bukse pisket en beruset Bendtner en taxi med beltet sitt (!), skriver BT.

Den sjokkerte taxisjåføren prøvde å ringe 112 for hjelp 

– Nicklas Bendtner sto til slutt og gnikket seg opp mot sideruten med oppkneppede bukser mens han pisket bilen med beltet sitt, forklarer den 47 år gamle sjåføren.

Bendtner og tre venner hadde i forkant blitt kastet ut av taxien fordi de oppførte seg provoserende og beruset.

Les: Bendtner tatt for fyllekjøring

Episoden føyer seg inn i rekken av skandaler rundt Arsenal-spissen. For få uker siden klaget Bendtner over at han ble fremstilt feil i media. Han hevdet at han ble fremstilt som en festglad psykopat i media.

– Det eneste bildet dere viser av meg, handler om fest. At jeg er fullstendig likeglad når det kommer til fotball. Det er en så feilaktig utgave av virkeligheten som det overhodet kan bli, sa Bendtner den gang.

Den spørs om taxisjåføren på Nørrebro er enig med Bendtner.

– Jeg har kjørt med fylliker og alkoholikere i København i over 25 år, men jeg har aldri opplevd noe lignende, sier sjåføren.