Tobarnsfarens sydenmareritt: Her knuser han foten på seks steder

Des Jarvis (46) kan såvidt gå etter en dramatisk vannsklieulykke på ferie. Se videoen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Glassmesteren og tobarnsfaren Des Jarvis (46) brakk foten hele seks steder sommeren 2012, da han, kjæresten Nikki (42) og barna var på badeferie i Tyrkia.

Jarvis suste ned ei badesklie på Didim Beach Resort i byen Altinkum, men farten var stor og bassenget var for kort.

PÅ KRYKKER: Des Jarvis kan aldri jobbe igjen som glassmester. Foto: Scanpix
PÅ KRYKKER: Des Jarvis kan aldri jobbe igjen som glassmester. Foto: Scanpix

Jarvis suste ned i bassenget og smalt rett inn i veggen i enden av det. Han knuste høyrefoten, og måtte bli dratt opp fra bassenget og bli fraktet i hui og hast til sykehuset. På grunn av en kraftig infeksjon i foten, måtte han opereres hele fem ganger.

Se ulykken øverst i saken!

Jarvis halter nå rundt med 18 metallskruer i beinet, og kan aldri jobbe igjen. Operasjonene har gjort høyrefoten fem centimeter kortere enn den venstre, og han må bruke krykker for å komme seg rundt. 

HER SMALT DET: Vannsklien Dan suste ned i er fortsatt i bruk. Foto: Scanpix
HER SMALT DET: Vannsklien Dan suste ned i er fortsatt i bruk. Foto: Scanpix

– Jeg føler meg som «Iron Man». Jeg bor i et bur. Dette er ikke et liv. Jeg kan ikke gå ut, kle på meg, sosialisere meg - ingenting, fortviler Jarvis overfor bilde- og nyhetsbyrået SWNX.

– Jeg har blitt fortalt at jeg aldri mer kan jobbe på jobben som jeg elsker. Alt jeg har kjent i 24 år er borte. 

Daily Mail skriver at vannsklia fortsatt er i bruk, til tross for at hele fem turister angivelig er blitt hardt skadet på grunn av det korte bassenget de lander i. 

Jarvis krever at reisebyrået han brukte, First Choice, skal slutte å tilby turer til Didim Beach Resort, og at hotellet stenger vannsklia.

En talsmann for First Choice sier til Daily Mail at de ikke kan kommentere saken på grunn av juridiske årsaker.

Rant inn i gravid dame

TV 2 skrev i fjor sommer om Sondre Berge (16) og Jonas Hansen (17) som ble truet med å bli tiltalt for uaktsomt drap etter at de suste baklengs ned ei vannsklie og smalt inn i en gravid kvinne fra Nederland. 

Kvinnen slo hodet hardt mot bassengkanten, og ble fraktet til sykehus. Frykten var stor for at hun skulle miste barnet og bli blind på det ene øyet. 

Dagen etter startet en runddans i tyrkisk politibyråkrati.

Guttene ble bedt om å møte opp på politistasjonen for å avgi sin forklaring.

– Da vi kom fram var det hengt opp en lapp om at politimannen som var på vakt var på verksted med bilen. Vi kjørte på verkstedet slik at han fikk rapportene han skulle ha. Så måtte vi vente på at bilen hans var ferdig før vi kjørte tilbake, sa Sondre til TV 2.

På kvelden kom en representant fra Star Tour til hotellet deres og fortalte at de i verste fall ville risikere en drapssiktelse om kvinnen mistet barnet.

Guttenes mor ringte den norske ambassaden i Tyrkia og fikk etter hvert opplyst om at dette ikke kom til å skje.

Etter et rettsmøte fikk guttene vite at saken ikke skulle bli tatt videre av tyrkiske myndigheter, men de fikk ikke vite noe mer om den skadde kvinnens tilstand.