Håndballstjernen ber om unnskyldning etter nedskalling

Milena Knezevic legger seg flat etter den stygge episoden mot Györ.

Det var i sluttsekundene av Champions League-oppgjøret mellom Buducnost og Györ at det rant over for hjemmelagets Milena Knezevic.

Den montenegrinske håndballstjernen skallet ned Anita Görbicz, og forsøkte etterpå å late som om at hun ble skadet selv.

Se episoden i videovinduet øverst på siden.

Etter at Det europeiske håndballforbundet åpnet en etterforskning av episoden, kom Knezevic på bedre tanker.

Med en potensiell lang utestenging hengende over seg, har hun nå lagt seg flat og lagt ut en unnskyldning på sin egen Facebook-side.

– Kjære Anita. Jeg vil beklage for min utilgivelige oppførsel i søndagens kamp overfor deg personlig, klubben min, som jeg elsker og respekterer mer en noe annet, og til publikum. Dessverre har oppførselen min ikke bare gått utover meg, men også mange mennesker som jeg har stor respekt for, også deg.

– Jeg er fullt klar over det jeg gjorde ikke er akseptabelt. Men jeg ber deg om å ta imot unnskyldningen min og se det som et tegn på at jeg oppriktig angrer.

– Jeg vil gjøre alt jeg kan for at dette ikke skal henge ved meg og ødelegge alt jeg har gjort for idretten, for det tegner ikke et korrekt bilde av meg. Jeg er klar over at jeg må ofre mye og jobbe hardt, men jeg er klar for å ta den utfordringen slik jeg har gjort mange ganger i fortiden. Jeg håper at jeg kan komme tilbake enda sterkere og at jeg kan vise folk at den ekte Milena Knezevic er en idrettsutøver som virkelig respekterer fair play og som lever for vår herlige idrett.

Så spørs det om EHF ser mildere på den voldelige handlingen etter at Knezevic etter at hun har stått frem som angrende synder.

Tyske Torsten Jansen fikk ti kampers karantene og 15 000 euro i bot etter en lignende springskalle mot Ivan Nincevic i Bundesliga. Men straffen var begrenset til maksimalt to måneder, så siden episoden skjedde helt på tampen av sesongen, måtte Jansen bare stå over to kamper.