Her går Dag Otto Lauritzen skikkelig på trynet 

Den tidligere proffsyklisten gruer seg til dette skal vises på TV.

I «På tur med Dag Otto» skal turkameratene Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård oppfylle noen av Dag Ottos villeste drømmer før det er for sent.

Denne listen inneholder blant annet å gjennomføre et triathlon.

Dag Otto har lokket med seg Kristian, komiker og lege Jonas Kinge Bergland og tidligere politiker og leder av Litteraturhuset Aslak Sira Myhre til London. Der arrangeres nemlig VM i triathlon.

På trynet

For å forberede seg til den tøffe konkurransen, får guttene innføring i hvordan man veksler fra svømming til sykling til løping.

For å skape ekstra spenning, bestemmer de seg for å ta tiden på hverandre. Turleder Dag Otto er førstemann ut, og under vekslingen fra svømming til sykling får han et ublidt møte med bakken.

– Det er typisk meg. Kristian ber meg jo om å være forsiktig, men jeg gir full gass uansett. Det ender med at mine bein går rett opp i lufta. Jeg gikk så inni granskauen på trynet, forteller Dag Otto til TV 2.

Se det morsomme klippet i videovinduet øverst.

– Pinlig berørt

Mens de andre knekker sammen i latter på sidelinjen, fullfører Dag Otto vekslingene en anelse forslått.

– Jeg blir litt pinlig berørt når jeg tenker på det. Jeg tenker at jeg har lyst å reise utenlands når det skal vises. Jeg vil helst at det skal forbigå i stillhet, men man må tåle noen nederlag. Det går ikke an å være bra overalt, innrømmer atleten.

«På tur med Dag Otto» ser du på TV 2 mandag kl. 20.00.