HOS VETERINÆREN: Alexander «Mistah Metro» Avgerakis tatoverte et hjerte på hunden Zions skulder mens den lå på operasjonsbordet.
HOS VETERINÆREN: Alexander «Mistah Metro» Avgerakis tatoverte et hjerte på hunden Zions skulder mens den lå på operasjonsbordet.

Alexander (34) sporløst forsvunnet etter å ha tatovert neddopet hund

Tatovøren som ble truet på livet etter dette Instagram-bildet har nå sagt opp jobben og gått i dekning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brooklyn-tatovøren Alexander Avgerakis (34), aka «Mistah Metro», fikk forrige uke en rekke drapstrusler etter å tatovert hunden sin, Zion.

Hunden ble tatovert hos veterinæren, mens den lå neddopet på operasjonsbordet etter å ha fått milten fjernet.

Nå Avgerakis sagt opp jobben og gått under jorda. Det sier sjefen hans Chris Torres ved tatoveringstudioet Red Legged Devil til New York Post.

– Han sluttet. Han sendte meg en melding i går og sa at han skulle ligge lavt en stund. Jeg protesterer ikke mot det. Jeg kan ikke ha ham tilbake, sier han.

Trues på livet

Torres sier at han har mottatt en rekke hissige telefoner etter at Avgerakis la ut Instagram-bildet av hunden, og forteller at studioets Facebook-side er blitt nedrent av meldinger fra hissige mennesker verden over.

I likhet med Avgerakis, er også han blitt truet på livet flere ganger. 

– Han er ikke slem. Han er ingen dyremishandler. Han slår ikke dyr, eller binder dem fast ute i kulda. Han tenkte bare ikke over hva han gjorde. Han kom hit og hentet utstyret sitt. Han sa at hunden var hos veterinæren og skulle få en tatovering. Vi lo, og så dro han.

Videre sier Torres at tatovøren er svært glad i hunden sin, og at han aldri hadde skadet den med vilje.

– Han brukte tusenvis av dollar på å holde den i live. Den hadde en svulst på blæra. Du fjerner ikke ei blære med svulst på hvis du ikke bryr deg om hunden din, sier han.

Alexander Avgerakis har foreløpig ikke kommentert oppstyret rundt tatoveringen.