Will Ferrell: – Svenskene har sex overalt, hele tiden

«Anchorman» -stjernene Will Ferrell og David Koechner hevder at svenskene har sex både på butikken og i banken. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da «God kveld Norge» møtte skuespillerduoen David Koechner og Will Ferrell fra «Anchorman 2» var det en spøkefull stemning i rommet.

Will Ferrell som har tre barn sammen med sin svenske skuespillerkone Vivieca Paulin, omtaler skandinavene som veldig kjekke, nydelige mennesker. Han har også sagt i et intervju at svenskene har sex hele tiden.

Og det er ikke bare Ferrell som har hørt at svenskene har sex hele tiden. Også hans kollega David Koechner har fått med seg disse historiene.

– En kompis av meg var på reise gjennom Sverige for noen år siden, og han sa bare «WOW», veldig mye sex.

– Ja, de har sex overalt, hele tiden. Både på butikken og i banken, sier en lattermild Will Ferrel. 

Hektisk utvikling

Will Ferrell spiller den hysteriske nyhetsankeren Ron Burgundy i «Anchorman» filmene. Annerledes fra den første filmen, er at den lokale nyhetskanalen nå har utviklet seg til å bli nasjonal, og skal sende 24-timers nyhetssendinger. Dette byr på problemer for de hektiske journalistene ved nyhetstasjonen. 

Will Ferrell and Viveca Paulin-Ferrell Foto:Stella Pictures
Will Ferrell and Viveca Paulin-Ferrell Foto:Stella Pictures

Svenske tradisjoner

Familiefaren tilbringer store deler av sommeren i familiens sommerhus på landsbygda i Sverige. Familien har også tatt med seg flere svenske juletradisjoner til hjemmene i New York og Los Angeles. 

– Vi drikker mye gløgg og akevitt. «Juletomten» kommer også på besøk hver jul, sier Ferrell på overraskende godt svensk.