Hangeland: – Nå ser det ikke bra ut for oss

Brede Hangeland tror Fulham får en tøff kamp med å overleve i Premier League.

Cardiff City Stadium/Bergen (TV 2 Sporten): Ole Gunnar Solskjær og Cardiff kunne juble for 3-1-seier over Fulham i den viktige bunnkampen i Premier League lørdag kveld.

Fulham er tabelljumbo og har seks poeng opp til sikker plass på tabellen.

– Ekstremt skuffet
Landslagskaptein Brede Hangeland mener det nå ser stygt ut for Fulham med tanke på å overleve i Englands øverste divisjon.

SKUFFET: Brede Hangeland var ekstremt skuffet etter nederlaget mot Cardiff. AFP PHOTO.
SKUFFET: Brede Hangeland var ekstremt skuffet etter nederlaget mot Cardiff. AFP PHOTO.

– Det føles ekstremt tungt å tape denne kampen. Dette var som en cupfinale for oss og vi hadde helst sett for oss tre poeng. Nå ser det ikke bra ut i det hele tatt. Vi må bare reise oss så godt vi kan, men nå er vi bare ekstremt skuffet, selvfølgelig, sukker Hangeland overfor TV 2 Sporten.

Han spilte hele kampen på Cardiff City Stadium, og mener Fulham slipper inn for «billige» mål.

Frykter nedrykk
– Ja, det burde vært mulig å hindre noen av disse. Men det har vært stang ut på mange måter for oss for tiden. Målene vi slipper inn er unødvendige, men hva annet kan vi gjøre enn å reise oss, sier han.

– Hvor mye frykter du et nedrykk?

– Det ser veldig tøft ut, naturligvis gjør det det, svarer Fulham-kapteinen, før han legger til:

– Men det gjorde det også i min første sesong her for seks år siden. Vi opplever som regel minst en gang hver sesong at vi frykter å rykke ned. Jeg ser imidlertid at vi har et fjell opp å klatre, som vi sier på engelsk, svarer en skuffet Hangeland.

Fulham møter Newcastle hjemme, Manchester City på Etihad og Everton på Craven Cottage i sine tre neste kamper i Premier League.