Her er videoen Justin Biebers advokater  forsøkte å få stoppet

Videoen av superstjernen som avgir urinprøve i arresten er offentliggjort.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er blitt offentliggjort forskjellige videoer og bilder av Justin Bieber i arresten de siste dagene og ukene.  Bieber ble arrestert 23. januar i år for råkjøring og angivelig å ha kjørt i påvirket tilstand. 

Kjempet i retten

Advokatene til superstjernen har siden arrestasjonen forsøkt å stoppe offentliggjøringen av en video der man ser stjernen avgi en urinprøve. 

Etter at Bieber ble arrestert ble han holdt i poltiiets varetekt i 10 timer. Advokatene hans mener det krenker superstjernens privatliv dersom videoen blir publisert. 

Det var ikke dommeren enig i. 

– Han har ikke fått sitt privatliv krenket. Herr Biebers krav på privatliv er tatt hånd om, sa dommer William Altfield i retten.

Offentlig materiale

Ifølge loven i Florida er videoer fra arrestasjoner offentlig materiale. Videoen har likevel ikke blitt sluppet før i dag, da Biebers edlere deler måtte sladdes før den kunne offentliggjøres. 

En rekke av USAs største medier har bedt om innsyn i filmopptakene som ble gjort under Biebers besøk på politistasjonen. 

Bieber er i saken tilalt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, for å ha motsatt seg arrest og for å ha brukt et utgått sertifikat. Han erkjenner ikke forholdene.