Dramatisk under innspillingen av Dag Ottos nye serie

– Jeg hadde ikke lyst til å gi meg. Men jeg måtte bryte. Se hendelsen her!

Det går hardt for seg når Dag Otto Lauritzen (57) forfølger sine villeste drømmer i sitt eget TV-program. I mandagens «På tur med Dag Otto» vil han og makker Kristian Ødegaard (39) gjennomføre et verdensmesterskap i triathlon i London. Det skal bli en dramatisk affære.

Når Lauritzen tar fatt på svømmeetappen, kjenner han at noe er galt i brystet. Under innspillingen av fredagens «Senkveld» forteller duoen om episoden. 

 – Jeg visste at jeg ikke var så godt til å svømme. Jeg gruet meg, selv om jeg hadde trent. Da jeg kom i vannet, fikk jeg hjerteflimmer. Jeg har hatt problemer med det før og har operert, men jeg fikk altså det og jeg fikk ikke pulsen ned. Jeg vaket rundt i vannet og trodde jeg skulle drukne, forteller 57-åringen.

Spyttet blod

Til «Senkveld»-programlederne innrømmer den snakkesalige TV-personligheten at han var redd. Han skjønte at noe var galt da en noe uventet gruppe konkurrenter gled forbi i vannet.

– Jeg prøvde å ligge på ryggen. Det var det verste. Så kom det noen gamle damer på 70 år som svømte forbi meg, så jeg visste at det var ille, spøker Lauritzen.

– Jeg spyttet litt blod også, så det var ikke bra, fortsetter han.

– Mitt største nederlag 

Til tross for noen svært dramatiske minutter i vannet, satt det langt inne for den tidligere syklisten å kaste inn håndkleet. 

– Jeg ville ikke gi meg! Jeg hadde ikke lyst til å gi meg. Men jeg måtte bryte. Det var mitt største nederlag sammen med Kristian.

Lauritzen forsikrer om at helsa er i behold etter hendelsen, og ser ikke for seg at han kommer til å ta det nevneverdig med ro framover. 

– Selv om jeg blir redd, så gjør jeg det. Jeg liker å tøye grensene mine. Av og til går det galt, men det lærer man forhåpentligvis av!

Se Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård i sesongpremieren av «Senkveld» fredag klokka 22.15 på TV 2. Se «På tur med Dag Otto» mandag klokka 20.00 på samme kanal.

KLARE FOR TRIATHLON: Jonas Kinge Bergland, Aslak Sira Myhre, Kristian og Dag Otto forbereder seg på triathlon i Storbritannia. Det skulle bli en dramatisk dag. Foto: TV 2
KLARE FOR TRIATHLON: Jonas Kinge Bergland, Aslak Sira Myhre, Kristian og Dag Otto forbereder seg på triathlon i Storbritannia. Det skulle bli en dramatisk dag. Foto: TV 2