Angelina (8) fikk Mia Gundersen til å gråte i «Norske Talenter»

Se det vanvittige sangtalentet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Angelina Jordan Astar (8) er en av deltakerne som stilte på «Norske Talenter»-audition i Oslo.

Angelinas talent er sang og på sin audition valgte hun å synge den ungarske sangen «Gloomy Sunday» som ble skrevet i 1933 og som Billie Holiday fikk en stor hit med i 1941.

Fant sangen på YouTube

– Grunnen til at jeg valgte denne sangen er helt tilfeldig. Jeg elsker jazz, men «Gloomy Sunday» var tilfeldig. Det var en kveld jeg ikke fikk sove og mamma var stresset over at jeg var våken langt etter midnatt. Da lånte jeg mammas iPad hvor jeg ville høre på jazz på YouTube før jeg sovnet. Da kom det et bilde av en vakker dame som skriker mot himmelen og har lukkede øyne. Da snakker jeg om jazzdronningen Billie Holiday, sier hun til TV 2.

– Jeg hørte sangen «Glommy Sunday» den kvelden og da måtte jeg høre den hver dag. Jeg elsker melodien. Jeg forsto godt hva teksten handlet om for jeg kan godt engelsk. Hver gang jeg sang den følte jeg noe spesielt med den, det er vanskelig å forklare med ord. Da jeg sang den for mamma, sa hun at denne sangen er fin, men at den var utrolig trist sang.

Det er tydelig at dommerne liker det de hører, og Mia Gundersen feller til og med tårer underveis i åtteåringens fremføring. Hva Mia og hennes dommerkolleger Omer Bhatti, Bjarte Hjelmeland og Lisa Tønne sier til henne og om hun går videre, får du se i «Norske Talenter» på TV 2 klokken 20.00.

– Å synge er min lidenskap

Til tross for sin unge alder, har hun allerede rukket å ta musikk- og sangtimer i fire år. Det er liten tvil om at Angelina finner stor glede i å synge.

– Jeg synger forskjellig, men elsker å synge alt fra Nancy Sinatra, Shirley Bassey og Julia London. Mia, Omer, Lisa og Bjarte er dommere jeg har stor respekt for, jeg vet at grunnen til de sitter der og dømmer i «Norske Talenter» er ikke fordi de ser pene ut, men for at de har supertalent selv, og derfor kan dømme andre talenter. Det å synge er min lidenskap. Jeg ble overbevist om at kjærligheten min er stor nok til å synge.

Se Angelina og andre Oslo-talenter fredag klokken 20.00 på TV 2.