Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superbloggeren, Sophie Elise Isachsen (19), har vært svært åpen på hvordan hun pynter på sitt eget utseende.

Hun har blant annet injisert «restylan» i leppene og i kinnene og operert nesen. Hun valgte å operere brystene allerede som 18-åring.

Nå skaper silikonpuppene ubehag.

Kapsel i brystet

– Jeg vet ikke helt hva det er, men det er hardt og gjør vondt når jeg trener, sier Harstad-jenta til TV 2. 

Hun forteller at da hun først oppdaget at det ene brystet hadde begynt å bli hardt, gikk hun for å sjekke det. Klinikken fant ingen feil, men etter et par måneder dro hun tilbake for å sjekke.

– De sa at det var en kapsel i brystet som jeg nå må fjerne. Jeg må ta ut hele silikonimplantatet i den ene puppen, sier hun.

Helt vanlig

Ifølge Norsk Helseinformatikk er dannelse av en hard kapsel i brystet en av de vanligste komplikasjonene etter en brystforstørrelse. 

For Sophie Elise er årsaken til problemene ukjent, men hun innrømmer at hun var litt uforsiktig rett etter operasjonen.

– Man skal jo bruke støtte-bh i seks måneder.Jeg gjorde ikke det, så kanskje jeg har fått en kapsel i puppen fordi jeg ikke passet ordentlig på i starten.

Angrer ikke

Sophie Elise forteller at hun ikke angrer på det kirurgiske inngrepet, men at det har vært litt styr i ettertid.

– Det er jo noen ting ved inngrepet som jeg skulle vært foruten. Jeg var ikke forberedt på å måtte gjennomgå en ny operasjon. Det blir jo større arr, og det er dritt, sier hun.

Misfornøyd med formen

Blogg-jenta innrømmer at hun har vært litt misfornøyd med formen på silikonpuppene, og håpet på hell i uhell. 

– Jeg har vært litt misfornøyd med formen fordi jeg liker at det ser ut som det er silikonpupper, og det gjør det ikke. Så jeg håpet at de kunne bytte ut begge implantatene, men da måtte jeg betale masse penger for det, forklarer hun.

Vær klar over komplikasjonene

Hun vil ikke anbefale andre unge jenter å ta silikon, selv om hun mener at det er helt greit å gjøre det hvis man har komplekser for kroppen sin.

– Man må jo ikke være redd for hva andre tenker om silikon, men alle som skal gjøre det må være klar over at det kan oppstå komplikasjoner. Det var ikke jeg, avslutter hun.

Vis flere