Vålerenga-spiller sendt på sykehus etter slagsmål i seriefinalen

– Slik skal vi ikke ha det utpå der, mener TV 2 Sportens ishockeyekspert Ole Eskild Dahlstrøm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jordal Amfi/Bergen (TV 2 Sporten): Vålerenga sikret klubbens 29. seriemesterskap i ishockey etter å ha utklasset Stavanger Oilers hele 7-1 i seriefinalen i ishockey tirsdag kveld.

Men kampen ble preget av flere stygge slagsmål. Frustrerte Stavanger Oilers-spillere pådro seg fire matchstraffer, og i et av slagsmålene gikk det galt.

Se episoden som sendte Gunnarsson på sykehus i videovinduet øverst!

SENDT PÅ SYKEHUS: Gunnarsson ble sendt til sykehus etter dette slaget. Foto: TV 2
SENDT PÅ SYKEHUS: Gunnarsson ble sendt til sykehus etter dette slaget. Foto: TV 2

Filip Gunnarsson ble sendt på sykehus for sjekk etter et slagsmål med Lars Peder Nagel. Onsdag morgen opplyser VIF til TV 2 at Gunnarsson fikk en trøkk, men ingen hjernerystelse. Han slapp å overnatte på sykehus, men trener ikke i dag.

– Gjentok seg selv og husket ingenting
– Det er klart det er veldig synd. Han kom ut av garderoben og gjentok seg selv hele tiden og husket ingenting. Jeg ble litt skremt. Han er kjørt på Ullevaal for å legges inn eller hva det er, jeg er litt usikker. Det er veldig synd for han er en veldig viktig spiller for oss, opplyste Vålerenga-trener Espen Shampo Knutsen til TV 2 Sporten etter kampslutt.

– Skremmende
TV 2-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm ble skremt av hendelsen.

– Sånn skal vi ikke ha det utpå der. Du skal ha en barriere for når du skal gi deg, og ikke fortsette. Jeg ble litt skremt nå, sa eksperten etter opplysningene om at Vålerenga-spilleren nå er sendt på sykehus med det som skal være en hodeskade.

Etter slagsmålet med Gunnarsson gikk Lars Peder Nagel rett bort til TV 2s reporter og ga følgende forklaring på det som skjedde:

– De kommer inn to stykker, jeg går inn der og tar begge to. Så er det jeg som blir lagt i bakken og får en utvisning. Men sånn er det på Jordal, det er ikke uvant for oss. Men vi skal ikke skylde på dommeren her i dag, sa Nagel.

– Og du klapper hånlig til publikum på vei mot garderoben?

– Ja, det er en del av showet, svarte Nagel.