Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Linni: – Jeg kunne blitt blind

Modellen og TV-personligheten Linni Meister utsatt for ulykke i «71 grader nord».

Det går hardt for seg i "71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Det fikk modell og TV-personlighet Linni Meister erfare under første dag av opptakene til årets sesong.

– Som tatt ut av en skrekkfilm

– Jeg hadde gått tidenes lengste tur i øsende regnvær. Alt gikk fint. Jeg klarte til og med å bære den tunge sekken, forklarer Linni.

Men lykken varer ikke evig. Hun blir skadet da hun legger seg inn i teltet for å sove.

– Da jeg skal dra sekken inntil meg for å bruke den som pute, spretter det noe ut av sekken og treffer meg over øyet. Så bare fosser det  noe varmt nedover ansiktet og jeg tenker: «Hva er dette for noe?». Jeg har blod i hele ansiktet. Det var som tatt ut av en skrekkfilm, sier Linni Meister.  

Tøffing

– Det var skikkelig dramatisk. Jeg kunne blitt blind. Så jeg hadde flaks i uflaksen.

Dagen etter hadde ansiktet til Linni hovnet opp og det så ut som hun hadde fått seg en skikkelig omgang juling.

– Da jeg våknet opp med den blåveisen og stort plaster over øyebrynet, tenkte jeg: «Når jeg gjør noe, så gjør jeg det med stil». Jeg følte meg tøff, litt G.I. Jane. Dette er noe å fortelle barnebarna, ler modellen.

Ingen sympati

Med tøffinger som roer Olaf Tufte og rallycross-fører Henning Solberg i troppen på «71 grader nord», var det ikke mye trøst og sympati å få når man skader seg. Men det synes Linni er helt greit.

– Jeg ville ikke at noen skulle synes synd på meg. Jeg synes bare det var tøft å gå rundt med svært plaster og ha det litt vondt.