Bäckström tilbake som poenghelt

Dopingtatte Nicklas Bäckström ristet OL-skuffelsen av seg og var sentral i Washington Capitals 5-4-seier over Florida Panthers i NHL torsdag.

TILBAKE: Nicklas Bäckström.  Joel Auerbach/Getty Images/AFP
TILBAKE: Nicklas Bäckström.  Joel Auerbach/Getty Images/AFP

Sunrise, Florida (NTB-TT): Svensken scoret lagets tredje mål og la opp til de to siste i Washingtons tredje strake seier.

Det føltes godt for spilleren som nylig ble nektet å spille OL-finalen mot Canada fordi han testet positivt på stoffet pseudoefedrin, som forbys av Den internasjonale olympiske komité (IOK), men ikke av NHL.

– Det var viktig for meg. Jeg har fokusert på hockeyen siden jeg kom tilbake til Washington, sa Bäckström etter kampen, ifølge Aftonbladet.

Ishockeystjernen ble angivelig felt i dopingtesten fordi han brukte en allergimedisin som han har tatt i sju år. Det ble stort oppstyr da han var tilbake på isen under Washingtons trening tidligere i uken. Da unngikk Bäckström spørsmål på svensk og svarte kort på de øvrige.

– Det har vært noen tøffe dager. Å miste OL-finalen er ikke noe man ønsker seg. Kanskje får jeg aldri den sjansen igjen, rakk han å si.

Mer innhold fra TV 2