Vant drømmemøte med Isac Elliot – så gikk ordene i stå

Her får fansen endelig sagt det de har på hjertet til Isac Elliot.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var stort oppmøte utenfor TV 2 i Karl Johan da den finske popartisten og tenåringsidolet Isac Elliot (13) var på besøk hos «God morgen Norge» torsdag.

Fansen kom fra nært og fjernt, og flere ventet utenfor dørene helt fra de tidlige nattetimer. Håpet om å være en av de seks heldige utvalgte som fikk møte Elliot og få en egen intimkonsert med han, holdt dem varme gjennom kalde nattetimer.

Fikk ikke ut ordene

– Det var helt fantastisk å møte han. Han er så utrolig god til å spille, og han er så snill og hyggelig, forteller Ina Eliassen (13), som var en av de heldige.

– Han er verdens beste, sier Augusta Eriksen (11).

Likevel gikk ordene i stå da de ivrige jentene endelig fikk et øyeblikk med tenåringsidolet etter mange timer med venting.

– Jeg fikk ikke tid til å si så mye, jeg fikk ikke ut noe, liksom. Jeg ville fortelle han hvor mye han betyr for meg, at han har hjulpet meg med mye, og at jeg elsker han, sier hun.

Fikk en ny sjanse med Elliot

Men med ett kommer Elliot igjen på et overraskelsesbesøk på «God morgen Norge» sitt bakrom, og da får jentene endelig sjansen:

– Du betyr veldig mye for meg. Tusen takk for alt du har gjort for fansen. Jeg elsker deg, sier Ina Eliassen.

Og Elliot selv blir overveldet av all oppmerksomheten, selv om han begynner å bli vant til det nå. Den finske 13-åringen heter egentlig Isac Elliot Lundén, og for ett år siden kom hans første singel, «New way home», som kom på førsteplass på finske hitlister.

– De norske jentene er perfekte 

Deretter har han tatt norden med storm, og spesielt de norske jentene.

– De er annerledes enn andre fans, de er spesielle, sier han med et smil.

– De norske jentene.... De er perfekte.

I likhet med superstjernen Justin Bieber, som Elliot ofte sammenlignes med, ble finnen oppdaget på YouTube. Nå reiser han på turné med Kreftforeningens Vinterlyd, til inntekt for «Krafttak mot kreft».

I tillegg til å være på «God morgen Norge» chattet Eliott på TV2.no, og det kom inn flere tusen spørsmål – deriblant en mengde frierier og kjærlighetserklæringer.

– Det er så mye, jeg klarer ikke svare på alt. Det er fantastisk, den norske fansen er helt utrolige, sier Elliot.

Se hele intimkonserten her:

Se Elliot opptre «Let's Lie»:

Se Elliot hilse på fansen i tidlige morgentimer: