– Å fyttigrisen. Jeg spyr!

Karusellturen blir for mye for kjepphøye Dag Otto Lauritzen. Få med deg premieren på «På tur med Dag Otto» mandag kl. 20.00.

Dag Otto Lauritzen har en rekke ville drømmer han ønsker å oppfylle før han dør, og med på lasset har han fått med seg reisekamerat Kristian Ødegård.

På Dag Ottos liste over ville drømmer står blant annet å krysse et hav, og for å forberede seg til denne turen har Dag Otto tatt med seg Kristian til Kristiansand Dyrepark for å teste sjøsyken.

Softis i karusell

Med hver sin softis i hånda i karusellen «Tekoppene», skal guttene se hvem som takler utfordringen.

– Noe av det verste som kan skje på sjøen er å bli sjøsyk. Hvis du blir sjøsyk så klarer du ikke å tenke klart, og det er faktisk farlig. Du kan faktisk dø av det. Eller du kan dø om du blir så apatisk at du ikke klarer å tenke klart, sier Dag Otto belærende.

– Så derfor skal vi teste om du tåler denne utfordringen, tilføyer Dag Otto, og henviser til Kristian.

Går fullstendig galt

Karusellen settes i gang, og turkameratene spiser softis mens farten øker. Dag Otto spøker, og er tilsynelatende ved meget godt mot. Men plutselig blir han stille og blek i fjeset.

– Å, fyttigrisen. Stopp nå! Jeg spyr, sier han ydmykt.

Kristian Ødegård klarer ikke å holde latteren tilbake mens Dag Otto henger over tekoppen og spyr opp softisen.

– Ship O'Hoi, utbryter Kristian mens lattertårene triller.

Se det morsomme klippet i videovinduet øverst.

– Gikk verst utover meg

Dag Otto forteller til TV 2 at det var en ekstremt ubehagelig opplevelse.

– Det var helt forferdelig. Jeg skulle se om Kristian hadde kontroll, også gikk det verst utover meg. Det var ekkelt. Jeg hadde softis langt oppover ørene, og jeg var nødt til å bli kvalm, innrømmer han.

«På tur med Dag Otto» går på TV 2 mandager kl. 20.00.