Skiskytterjentene overrasket med halvnaken Senkveld-Thomas og Super-Svendsen

Fikk gaver av «Senkveld»-gutta: – Det første puslespillet i verden med 18-årsgrense.

SOTSJI (TV 2): Skiskytterjentene Tiril Eckhoff, Ann Kristin Flatland, Fanny Welle-Strand Horn og Tora Berger får seg en morsom og annerledes overraskelse i det aller siste «Senkveld i Sotsji» som sendes lørdag klokken 21.40 på TV 2.

Programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg har tidligere lovet å gi jentene puslespill, og i kveld oppfyller de løftet.

Halvnakne puslespillgutter

Først får jentene et puslespill med Emil Hegle Svendsen i bar overkropp, og det mottas med jubel fra skiskytterjentene. Deretter har Harald enda et puslespill å gi bort.

– Vi synes Emil-puslespillet er en veldig kul gave å gi, men det er langt ifra det gjeveste på puslespillfronten, så her har dere Nummis, sier Rønnerberg og overrekker et puslespill med bilde av Thomas Numme fra da han var deltaker i NM i bodybuilding i forbindelse med et «Senkveld»-innslag i 2006.

– Det er det første puslespillet i verden med 18-årsgrense. Jeg har puslet det mange ganger, sier Rønneberg idet han overleverer gavene til vill og voldsom jubel fra skiskytterjentene.

Imponert over Numme

Bak «Senkveld»-scenen viste kvartetten villig frem de unike gavene.

– Det var veldig fine gaver, sier Tora Berger mens hun holder på Hegle Svendsen-puslespillet.

Fanny Welle-Strand Horn er dog mest overrasket over Thomas Numme-puslespillet.

– Jeg er mest imponert over at han sa at han ikke hadde trent på mange uker, og dette her ser ganske bra ut, sier hun og peker på Numme-puslespillet.

Se hele «Senkveld i Sotsji»-intervjuet på TV 2 klokken 21.40. Øverst i saken kan du se video av jentene som viser frem puslespillene.