Lars Lillo: – Nå høres det ut som en hit!

Se Samsaya fremføre deLillos-klassikeren «Tøff i pysjamas» i «Hver gang vi møtes».

I september 1986 ga deLillos ut debutalbumet «Suser avgårde».

Albumet tilbrakte ni uker på VG-lista og avlet kjente låter som «Min beibi dro avsted», «Suser avgårde alle mann» og «Tøff i pysjamas». I 2011 havnet den på syvende plass i Morgenbladets topp 100-kåring av tidenes beste, norske album.

DeLillos' låtskriver, vokalist og frontfigur, Lars Lillo-Stenberg, er én av de syv artistene som er med i «Hver gang vi møtes» som starter 1. mars på TV 2.

Kjenner seg igjen

Artistene har en fyldig katalog å velge fra når de skal hylle Lillo-Stenberg, og Samsaya drar frem den snart 30 år gamle låta «Tøff i pysjamas» som hun har veldig sansen for.

– Jeg synes det er en veldig rå låt. Jeg føler meg som personen han beskriver i låta. Noen ganger føler jeg meg sterk som en superhelt, og andre ganger som en nobody, sier Samsaya.

– Utrolig stilig og tøff

Hennes originale og friske tolkning faller absolutt i smak hos den norske musikklegenden.

– Samsayas «Tøff i pysjamas» ble rett og slett utrolig stilig og tøff. Nå høres det ut som en hit! Den svingte på en måte som gjorde meg stolt i retning av det var dansevennlig og absolutt en moderne hit. Den passet merkelig nok godt til henne, sier Lars Lillo-Stenberg til TV 2.

– Det var en veldig gledelig opplevelse.

 Se Samsayas opptreden øverst i saken!