LYKKELIGE: Prinsesse Madeleine og Chris ONeill på balkongen på Grand Hotel i Stockholm.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
LYKKELIGE: Prinsesse Madeleine og Chris ONeill på balkongen på Grand Hotel i Stockholm.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Prinsessen har kjøpt luksusvilla i New York

Prinsesse Madeleine og ektemannen har kjøpt seg bolig på Manhattans mest eksklusive område. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill giftet seg 8.juni i fjor, og det tok ikke lang tid før prinsessen ventet sitt første barn.

Luksusvilla på Manhattan

De nygifte skal ønske den lille velkommen i en luksusvilla på en av Manhattens mest eksklusive adresser nær Central Park, skriver Expressen.se.

I dette området selges gjennomsnittlige leiligheter til flere millioner dollar. De to skal ha flyttet inn i leiligheten i høst. 

Treningssenter i huset

Skal den ferske moren trene, har hun kort vei til tredemøllen, for villaen inneholder et helt treningssenter. En vinkjeller, et bibliotek og en lobby som er bemannet 24 timer i døgnet gjør også huset til en virkelig fasjonabel bolig.

Bemanningen vil blant annet hjelpe til med klesvasken.

Kongefamilien flyr over til fødselen

For Madeleine har det vært viktig å komme i orden før den lille kommer til verden. Prinsessen har termin den 25. februar. I forbindelse med fødselen flyr kongefamilien over til New York for å støtte datteren og hilse på sitt nye barnebarn.