Kona til Bredeli etter TV-gråtingen:  
«Sutrekjerring!»

Fikk klar melding fra kona etter tårene i kommentatorboksen. Se videoen alle snakker om!

Det ble mange følelser for kommentator Harald Bredeli etter gullet til Emil Hegle Svendsen på fellesstarten tirsdag. Den rutinerte kommentatoren er vant med å vise følelser, men ikke at et kamera fanger det opp.

Over 100.000 har sett klippet av den gråtende kommentatoren til nå.

Lettrørt mann

Harald Bredeli har jobbet i TV 2 siden 1995, og kommenterer sitt andre vinter-OL for kanalen.  Han er kjent for å vise følelser og la seg rive med, men toppet det på tirsdag.

Da det ble for mye for den fargerike kommentatoren.

– Jeg sa til min kollega Ole Kristian Stoltenberg etter sending at det er underlig at noe så deilig kan gjøre så vondt.  Jeg er en lettrørt mann og veldig glad i idrett. Når du kommenterer blir du dratt inn i en egen rus. Når det da kommer så store prestasjoner som det Emil viste oss, så kommer følelsene,  sier Harald Bredeli til TV 2.

 

– Sutrekjerring

FØLELSESMENNESKE: Harald Bredeli er en mann som ikke er redd for å vise følelser. Her står han i mål på det Norske presse laget mot Frankrike i Håkons Hall under håndball-EM  i Lillehammer i 2010.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
FØLELSESMENNESKE: Harald Bredeli er en mann som ikke er redd for å vise følelser. Her står han i mål på det Norske presse laget mot Frankrike i Håkons Hall under håndball-EM i Lillehammer i 2010. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Øyeblikket da Harald kjemper mot tårene har også kona Torunn fått med seg.

Etter det følelsesmessige utbruddet tikket det inn en sms på telefonen til skiskytterkommentatoren.

– Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på twitter og sms. Kona klarte å balansere det hele med ord. Harald, du er en sutrekjerring, skrev hun på sms til meg, ler Harald.

Kamera i boksen

Harald har kommentert på TV 2 i 19 år og det er ikke første gang han blir rørt og viser følelser i sammenheng med jobben.

– Min kollega Øyvind Alsaker sammenligner å ha et kamera tilstede i kommentatorboksen, som å ha et kamera på do.  Jeg har grått før, men når det skjer på kamera blir det mer tydelig.  Når Ole Einar gikk inn til sitt gull, klarte jeg nesten ikke å prate. Nå er det bare å nullstille til stafetten, sier Harald til TV 2.

– Lukter stall

Harald Bredeli har fortsatt mye igjen å kommentere i Sotsji-OL, og det kan bli flere tårer allerede i dag.  Da er det greit å ha rene skjorter og deodoranten klar.

– Etter gullet til Emil Hegle Svendsen luktet det stall i kommentatorboksen vår.  Da var det bare å dusje og skifte skjorte, spise en bedre middag og nullstille til nytt renn, avslutter en entusiastisk Harald Bredeli.