Bob-jomfruen fikk bukse av curlinggutta

– Hvis han er single, skulle han lagt igjen nummeret sitt, sier Lolo Jones.

TV-guide: Slik ser du OL på TV 2

Sotsji (TV 2): Lolo Jones kom for å ta OL-medalje i bob for USA. 31-åringen er mest kjent som hekkejomfruen som ble nummer fire på 100 meter hekk i sommerlekene i London. Jones er desperat etter en OL-medalje, men ble plassert på tredjelaget til USA, og måtte dermed nøye seg med en 11. plass. Men i løpet av vinterlekene har hun merket seg de norske curlingguttas spreke bukser.

– Curling? Å ja, de med de fantastiske buksene? De er kule. De har bra motesans, håper jeg kan få tatt et bilde sammen med dem, sier Lolo Jones til TV 2.

– Har du lyst på et par?

– Det hadde vært strålende, da ville jeg garantert brukt dem! svarer Jones.

Alt om OL: Program/resultater Medaljer | Øvelser | Utøvere | Historien

Og curlinggutta er ikke vanskelige å be når TV 2 ber om et eksemplar som et plaster på såret til medaljehungrige Lolo Jones.

– Det er jo litt amerikanske farger også. Hun kommer sikkert til å kle dem, og det er også mulig å sy dem inn. Faktisk er USA landet der buksene våre har fått mest oppmerksomhet, de liker litt show der borte, sier curlingguttas bukseansvarlige Christoffer Svae til TV 2.

– Problemet er at de ikke er vasket ennå. Så her er det litt herresvette. Men jeg regner med at hun er vant til tighte kondomdresser i bob, så hun klarer vel dette også. Det er jeg som har brukt dem, det blir en gave fra de norske curlinggutta, sier skip Thomas Ulsrud til TV 2.

TV 2 overrekker buksene til Lolo Jones etter at hun har fullført sitt fjerde og siste bob-run onsdag kveld.

– Ååå, det er buksene jo! Det er jo fantastisk, tusen takk! sier Jones.

– Det er bare ett problem, de har ikke vært vasket siden de ble brukt i kamp...

– Det går greit, men hvem har brukt de da? Thomas Ulsrud? Hvis han er single skulle han lagt igjen nummeret sitt! Dette gjorde kvelden min. Det er mange ting å ta med seg fra OL, selv om man ikke tar medalje, sier Lolo Jones.

Se reportasje i videovinduet øverst!

BUKSEGLIS: Så glad ble Lolo Jones  (til venstre) da hun fikk norske curlingbukser til Thomas Ulsrud av TV 2.
BUKSEGLIS: Så glad ble Lolo Jones  (til venstre) da hun fikk norske curlingbukser til Thomas Ulsrud av TV 2.