Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superblogger Sophie Elise Isachsen (19) har gjort mye for å pynte på utseende. Denne gangen stod hårfargen for tur, og valget falt på noe mer utradisjonelt, nemlig blått. 

– Jeg er veldig fornøyd, men det er litt rart fordi jeg får så mange blikk. Det er en annen type oppmerksomhet enn den jeg er vant til. Det er gøy, sier Sophie Elise til TV 2. 

Hun forteller at valget av hårfarge var tilfeldig. Det stod mellom blått eller rosa, men leserne av bloggen likte blått best.

– Jeg har prøvd de fleste hårfarger, men aldri prøvd en farge som ikke er naturlig. Jeg søkte bare på «colourful hair» på nettet, og fant ulike bilder som inspirerte meg, sier Harstad-jenta.

NY PERSONLIGHET: Blått hår fører til nye tanker. Foto: Privat.
NY PERSONLIGHET: Blått hår fører til nye tanker. Foto: Privat.

Rebelsk

Sophie Elise er kjent for å fikse på utseende, og har lenge blogget åpent om injeksjoner av restylane og silikon. Nå har jenta fått et annet image.

– Jeg fikk på en måte en helt annen personlighet med en gang. Jeg fikk lyst på ny tatovering, og jeg ville bare sette meg ned på gulvet ikledd et maxi-skjørt og drikke vin. Noe som ikke egentlig er meg i det hele tatt, forteller hun. – Blått hår er kanskje ikke vakkert, men det viser at jeg tør!

Inspirasjon

Å farge håret i en av regnbuens farger har lenge vært moteriktig. Men en som har inspirert Sophie Elise er den norske popstjernen Alexandra Joner som i nyere tid har vist seg med sitt knallblåe hår. 

INSPIRASJON: Alexandra Joner med sitt lekne hår. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
INSPIRASJON: Alexandra Joner med sitt lekne hår. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

– Det er litt vanskelig å kle seg med denne hårfargen, men jeg har tittet på bilder av Alexandra Joner og fått masse inspirasjon på hvilke klær som passer. Jeg må bruke litt andre farger på klærne, sier Sophie Elise. 

«Bloggerne» ser du på TV 2 Bliss søndager kl. 20.00

Vis flere