Her bryter Bloggerne-Marna sammen på «termindagen»

Trodde hun var gravid, men det viste seg å være kreft.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For over et år siden trodde Marna Haugen (32) at hun var gravid. Men det etterlengtede svangerskapet viste seg å være en kreftsvulst.

Gjennom TV-serien «Bloggerne» har seerne fått være med på den tøffe kampen, og hennes vei for å bli frisk. Og selv om tiden med cellegiftkurer er forbi, dukker det opp ting som påminner henne om den triste hendelsen.

– Det er så mange ting som jeg ikke har lyst å kjenne på. I kalenderen min i dag så hadde jeg egentlig termin. Men jeg har jo ikke det. Og det synes jeg er urettferdig, leit og trist. Det er så mange rundt meg som er gravide, forteller Marna mens hun tar til tårene.

– Får igjen litt for det jeg mistet

Den tidligere skjønnhetsdronningen er utdannet negledesigner, og for å hjelpe henne å legge den vonde tiden bak seg har hun blant annet åpnet sin egen butikk.

– Tenk om jeg hadde fått en baby i dag. Men da hadde jeg ikke hatt denne salongen. Da hadde vi aldri satt i gang dette prosjektet. Det føles som jeg får igjen litt for det jeg mistet, sier 32-åringen.

I søndagens episode av «Bloggerne» kl. 20.00 får du blant annet se Marna åpne butikken sin, i tillegg til at du får et gjensyn med Sophie Elise Isachsen, Emilie «Voe» Nereng og Suzanne Aabel.