«House of Cards»-stjernene vil ha med Obama i neste sesong

Skuespillerne er henrykt over Obamas tweet om den populære serien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag morgen ble hele sesong to av den populære serien «House of Cards» lansert på Netflix. Mange ivrige fans har satt av dagen til å se hvordan det politiske maktdramaet fortsetter, sosiale medier er allerede fulle av diskusjoner om serien, og faren for spoilers er derfor stor.

Dette var også grunnen til at president Barack Obama natt til fredag amerikansk tid twitret at han var redd for spoilers:

– Noe av det kuleste jeg har opplevd

Da «House of Cards»-skuespillerne stilte på den røde løperen før premierefesten, var det tydelig at tweeten ikke gikk ubemerket hen.

– Jeg kan ikke tro det. Først tenkte jeg at det måtte være en falsk president Obama Twitter-konto. Så sjekket jeg om den var offisiell. Det er noe av det kuleste jeg har opplevd, sier skuespiller Kate Mara.

Constance Zimmer sa på den røde løperen at hun syntes Obama skulle få en plass i
Constance Zimmer sa på den røde løperen at hun syntes Obama skulle få en plass i "House of Cards".

– Når man er president og sitter i Det hvite hus, så er det sikkert spennende å se hvordan andre mennesker ser for seg at det er. Kanskje tenker han «Ha ha ha, idioter! Er det hva de tror?» eller kanskje han er skremt av at serien speiler hans verden. Hvem vet? sier skuespiller Mozhan Marno.

– Internasjonal superspion

Skuespillerne er henrykte over Obamas interesse for serien. Nå ønsker de gjerne at han tar turen innom settet.

– Jeg synes han skal få en gjesterolle. Kom igjen, seriøst. De kunne komme opp med en rolle til han sammen – en internasjonal superspion eller noe ville være supert, sier skuespiller Gerals McRaney.

– Vær så snill, jeg er sikker på at vi kan få han inn et sted. Jeg er sikker på at det vil være plass til presidenten! sier skuespiller Constance Zimmer.

Håper på flere sesonger

Tidligere i februar ble det klart at det vil bli en tredje sesong av den Emmy-vinnende serien, så det er ikke for sent for Obama å slenge seg med.

Skaper og produsent Beau Willimon håper det vil bli mer enn én sesong til, og røper at han ikke aner hvordan serien skal slutte.

– Man må være optimistisk og tenke framover, og tro at denne serien har et liv utover sesong tre. Men jeg vet ikke hva som vil være den naturlige avslutningen på serien. Det er en av tingene vi prøver å finne ut av, sier han.