LIKE FØR DET GÅR GALT: Kamil Stoch gjør seg klar for treningshoppet som endte med fall for OL-vinneren. AFP PHOTO / PETER PARKS
LIKE FØR DET GÅR GALT: Kamil Stoch gjør seg klar for treningshoppet som endte med fall for OL-vinneren. AFP PHOTO / PETER PARKS

OL-vinneren falt på hopptrening

Den polske gullvinneren Kamil Stoch gikk i bakken på trening.

Normalbakkkevinner Kamil Stoch falt da hopperne hadde trening i den store bakken i Sotsji torsdag. 

Ifølge Przeglad Sportowy krysset polakkens ski seg da Stoch falt og slo seg kraftig.

Den polske avisen sier at det vil bli tatt røntgenbilde av Stoch for å være på sikre siden, men at gullvinneren fra normalbakken er ved godt mot. 

Foreløpig er det uvisst om Stoch vil delta i fredagens treningsøkt, men de første rapportene tyder på at polakken har sluppet unna uten store skader.

– Det skjedde ikke noe alvorlig med meg, sier Stoch til Gazeta.

Russer kjørt til sykehus

Også den russiske skihopperen Mikhail Maksimotsjkin falt stygt på trening. Han ble fraktet til sykehus etter sitt fall under trening i OLs storbakke onsdag.

20-åringen var den 37. som satte utfor i storbakken. Etter hans stygge fall ble han lagt på båre og sendt til sykehus. Resten av treningsomgangen ble avlyst.

– Fallet ga ingen alvorlige konsekvenser. Han har fått noen skader på brystkassen. Ifølge legene vil han kunne reise hjem torsdag for å få behandling, sa den russiske hoppresidenten, Aleksander Uvarov.

Maksimotsjkin får ikke ta mer del i OL.

Anders Bardal erkjente etter fallet at det var vanskelig forhold i storbakken.

– Snøen er vrien i landingsområdet. Du må være skjerpet hele veien, sa Bardal. (©NTB)