Norske Christine Teigen (28) i bare bikinien i lettkledd flysikkerhetsvideo

Rett opp stolryggen og fest blikket! Badedraktmodeller fra Sports Illustrated er midtpunktet i verdens vakreste flysikkerhetsvideo, skryter Air New Zealand. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Air New Zealand føler seg trygge på at passasjerene fra nå av faktisk vil følge med på sikkerhetsdemontrasjonen ombord.

For i et oppsiktsvekkende stunt har flyselskapet slått seg sammen med badedrakt-redaksjonen til Sports Illustrated og laget en lettkledd vri på de rutinemessige formaningene før take-off. Det melder Daily Mail.

Foto: AIR NEW ZEALAND
Foto: AIR NEW ZEALAND

Christine «Chrissy» Teigen (som har norsk far!) og de andre modellene spretter rundt på sydhavsperlen Cook Islands mens de forteller hva man skal gjøre i en nødsituasjon.

– Om du trenger mer luft i flytevesten, blås i munnstykket, sier Hannah Davis på forførerisk vis.

Se videoen øverst i denne artikkelen!

– Samarbeidet vårt med flyselskapet er glimrende på alle måter. Vi fikk laget en helt rå sikkerhetsvideo i beste Sports Illustrated-ånd, sier badedraktredaktør MJ Day i en pressemelding.

Videoen er laget i forbindelse med at badedraktnummeret til Sports Illustrated fyller 50 i år.

I tillegg til Teigen, som har vært avbildet i alle badedraktutgavene til Sports Illustrated siden 2010, dukker også Ariel Meredith, Hannah Davis og Jessica Gomes opp i videoen.

Den inneholder også en gjesteopptreden fra den legendariske badedraktmodellen Christie Brinkley (60), som har mer enn 500 magasinforsider på CV-en.

PS! Selv om det ikke er rent få badedrakt-shoots Teigen har deltatt på, skal hun angivelig ha skikkelig vannskrekk selv og være redd for å svømme, ifølge Fox News.