Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SOTSJI (TV 2:) Ishockeystjernen Peter Forsberg (40) var en luring da han spilte på det svenske ishockeylaget Modo med norske Mats Zuccarello Aasen (26).

Det hendte nemlig støtt og stadig at de to parkerte på samme parkeringsplass, og hver gang Forsberg fikk parkeringsbøter, flyttet han dem til bilruta til Zuccarello.

Zucarello betalte alltid, helt uvitende om at parkeringsbøtene ikke var hans.

Zucarello har aldri vært mistenksom eller tenkt noe over parkeringsbøtene før han i kveld møtte opp til innspilling av kveldens «Senkveld i Sotsji».

Avslørte parkeringsbøtene

I programmet, som vises klokka 21.40 på TV 2, snakker Zuccarello først varmt om å spille på samme lag med legenden Forsberg, som regnes som en av tidenes beste ishockeyspillere.

– Han var jo et forbilde da jeg var yngre. Det var utrolig stort å spille på samme lag. Innimellom dro vi og spiste litt middager og sånne ting. Vi klikka ganske bra. Sikkert fordi jeg var fan av ham. 

GOD STEMNING: Mats Zuccarello Aasen backstage på «Senkveld i Sotsji» med Alexander Rybak og Patrick Thoresen. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
GOD STEMNING: Mats Zuccarello Aasen backstage på «Senkveld i Sotsji» med Alexander Rybak og Patrick Thoresen. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

Underveis i intervjuet, hinter programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg om parkeringsbøtene Zucarello hadde liggende i vindusruta titt og ofte.

– Fikk du mange parkeringsbøter? spør Thomas.

– Jeg har jo fått et par i livet.

– Det du ikke vet, er at jeg tror Peter har hatt det litt morsomt på din bekostning, sier Thomas og overlater ordet til Forsberg som, via en video TV 2 Sporten filmet, endelig kunne avsløre sin parkeringsbot-unnaluring.

– Det er ganske morsomt. Jeg fikk masse parkeringsbøter, og jeg la dem på Zuccas bil. Han hadde ingen peiling på om de var hans eller ikke. Han betalte dem. Han sjekket ikke registreringsnummeret på boten, så det var ganske festlig! Han vet ikke om det, men nå får han nok vite det, sier Forsberg i videoen.

– Vet ikke om jeg er så fan nå lenger

Aasen blir naturlig nok overrasket over den tidligere lagkameratens avsløring.

– Sånne ting sjekker jeg ikke. Jeg bare betaler. Nå skal jeg sende faktura. Jeg hadde ikke store lønna der da, så jeg vet ikke om jeg er så fan nå lenger, spøker Mats Zuccarello Aasen. 

Se hele intervjuet med Aasen og lagkamerat Patrick Thoresen i kveldens «Senkveld i Sotsji».

Vis flere