Sørgende pappa skaper Facebook-magi!

Den tårefulle faren hadde forsøkt alt for å nå fram til Facebook - dette var siste håp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var et fortvilt siste forsøk fra John Berlin fra Missouri, USA.

– Har du noen gang gjort noe helt sprøtt, fordi du ikke vet hva du kan gjøre? spør faren i videoen.

Han fortsetter med en appell til Facebook og sjefen selv, Mark Zuckerberg.

– Dere legger ut disse små filmene. Filmer som alle deler. Jeg synes de er fine ... Min sønn døde for ett år siden. Vi får ikke tilgang til Facebook-kontoen hans. Jeg har prøvd å maile og alt mulig, men det virker ikke. Alt vi vil er å se denne lille filmen hans, sier John uten å klare å holde tårene tilbake.

Han sier han vet det er liten sjans å nå fram, og han har ikke store håp om at han vil nå fram med ønsket sitt. Men han må prøve en siste ting. Han filmer seg selv hvor han appellerer til Zuckerberg og Facebook.

– Folk lager disse videoene som går viralt. Og det er det jeg prøver å gjøre. Jeg ber alle mine venner om å dele denne videoen, og alle deres venner om å dele igjen, og så kanskje ... Kanskje noen som betyr noe ser den, sier han gråtende.

– Det er et skudd i mørket, men jeg bryr meg ikke. Å se filmen hans er alt som betyr noe, sier han. Han heter Jesse Berlin.

21 år gamle Jesse døde uforklarlig i januar 2012. Trolig var det en infeksjon som nådde hjertet hans og han døde mens han sov, ifølge CNN.

Den hjerteknusende videoen ble lagt ut 5. februar. Samme kveld ringer telefonen. Det er en talsmann fra Facebook, som sier de har sett videoen hans. Han sa de skulle lage en spesialredigert video av Jesses bilder på den lukkede kontoen.

– Med det antall mennesker som kontakter oss er det vanskelig å handle på vegne av en enkelt. Men Johns historie og følelser rørte oss, sier en talsmann for internettgiganten til CNN:

Han vil ikke kommentere hvordan de vil behandle lignende ønsker som kan strømme på etter dette. Han viser heller til at det finnes en minnesideordning der folk kan minne sine kjære.

John fikk videoen tilsendt av Facebook, og lastet den opp på Youtube og sin egen facebookside. Du kan se den her: