Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I den kommende «Hver gang vi møtes»-sesongen på TV 2 samles artistene Alexander Rybak, Sigvart Dagsland, Samsaya, Øivind «ELG» Elgenes, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg og Simone Eriksrud.

I tillegg til å opptre for hverandre under lunsj og middag, var dagene spekket med forskjellige aktiviteter, valgt av dagens hovedperson.

– Det var som å gå inn i en eventyrverden. Det var magisk, men også veldig krevende. Tøft og nydelig, sier Simone Eriksrud.

Skeptisk til aktiviteter

Lars Lillo-Stenberg innrømmer at han var litt skeptisk til aktivitetene før han reiste, men innså etter hvert at det ikke var så verst.

– Vi har hatt det ganske så gøy. Alle disse aktivitetene trodde jeg på forhånd skulle være håpløst, men så syntes jeg det var kjempegøy å gjøre masse rare og pussige ting. All pratingen har også vært fint, sier DeLillos-frontfigur Lars Lillo-Stenberg til TV 2.

Se bilder fra innspillingen i bildeserien øverst i saken.

– Lange dager

Det er ingen hemmelighet en «Hver gang vi møtes»-innspilling er preget av strenge og presise dagsplaner, og årets gjeng merket at det ble lange dager.

– Lange dager, men vi gjorde så mye koselig så det ble lange, fine dager. Det var fryktelig trivelig, forteller Bel Canto-sangeren Anneli Drecker.

«ELG» sammenligner «Hver gang vi møtes» med en ferie på landet med mye jobbing.

– Det var helt supert med en bondeferie med et tidsskjema som ikke lignet grisen. Vi startet syv om morgenen og holdt på til langt utover kvelden. Det var mye jobbing, men det var veldig hyggelig jobbing. Aktivitetene frisket opp hverdagene, sier Dance With A Stranger-vokalisten.

Tredje sesong av «Hver gang vi møtes» har premiere på TV 2 lørdag 1. mars.

 Nedenfor kan du se videoer fra alle «Hver gang vi møtes»-sesongene.

Vis flere