Kombinertløper Magnus Krog har fått mange tilbakemeldinger på OL-frisyren sin. Ikke alle har vært positive. Foto: Jan Sturla Johannessen.
Kombinertløper Magnus Krog har fått mange tilbakemeldinger på OL-frisyren sin. Ikke alle har vært positive. Foto: Jan Sturla Johannessen.

– Jeg har fått noen stygge kommentarer om sveisen

Men kombinertløperen Magnus Krog er svært fornøyd med «Norge-klippen» selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Adler (TV 2 Sporten): Fredag ankom de norske kombinert-løperne OL-byen Sotsji. Og spesielt en av utøverne var lett å legge merke til.

Magnus Krog har nemlig farget håret i fargene til det norske flagget – og la stolt ut et bilde av den nye sveisen på sin Instagram-konto tidligere denne uken.

- Ville gjøre noe ekstra
- Jeg tenkte at jeg skulle klippe meg før OL. Det er OL kun hvert fjerde år, og dette er mitt første mesterskap. Derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe ekstra ut av sveisen og markere hvor stort dette er for meg, forteller han om «Norge-sveisen». 

Under Nagano-OL i 1998 stilte slalåmkjøreren Hans Petter Buraas til start i OL-løypa med knallrødt hår. Det endte med gull til den rødhårete nordmannen.

Men Krog avviser at han har latt seg inspirere av «Burres» velkjente sveis.

- Tja, kanskje litt. Men egentlig ikke så mye. Jeg tenkte bare at jeg skulle ha fargene i flagget på håret og det ble noen striper. Jeg synes ikke det ble så verst selv, sier kombinertløperen,  som fikk fikset på håret i utlandet til en billig penge.

- Jeg klippet meg faktisk på flyplassen i München og prisen var faktisk ikke ille. Det hadde helt sikkert vært dyrere å få en slik klipp i Norge, svarer han.

- Vil du fremdeles ha sveisen når OL er over?

- Det er ikke utenkelig. Men det får jeg ta når det skjer, gliser han.

- Fått noen stygge kommentarer
Responsen på den fargerike hårsveisen har ikke latt vente på seg. Lagkameratene har fått stor underholdning.

- Det har vært masse artige kommentarer og jeg tror det har skapt god stemning. Jeg har ikke hørt så mange skikkelig stygge kommentarer, men jeg har fått noen stygge også, røper Krog.

- Var sveisen nøye planlagt på forhånd?

- Jeg bestemte meg for å ta en slik klipp dagen før jeg klippet meg. Jeg tenkte «shit au» - jeg prøver, svarer en fornøyd Krog.

VISTE FREM SVEISEN: Magnus Krog viste først frem sveisen på Instagram.
VISTE FREM SVEISEN: Magnus Krog viste først frem sveisen på Instagram.